Virágnyelven íródott, de világos üzenetet hordoz a DK-vezér bejegyzése

Varga Judit: Bődületes megállapítások, tervek és ígéretek szerepelnek a gyurcsányi politikai krédóban.

Munkatársunktól
Forrás: Facebook2020. 12. 07. 10:19
null
Varga Judit Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha eddig bárkinek kétségei lettek volna afelől, hogy az ellenzék soraiban ki az úr a háznál, az tegnap eligazítást kapott Gyurcsány Ferenc 14 pontos „adventi” Facebook-posztjában. Egyértelművé vált, hogy az ellenzéki szivárványkoalíciónak egy személyben ugyanaz a forgatókönyvírója, rendezője és a főszereplője is – írta hétfőn délelőtt közösségi oldalán Varga Judit. Az igazságügyi miniszter hozzáfűzte: „Nem meglepő módon egészen bődületes megállapítások/tervek/ígéretek szerepeltek a gyurcsányi politikai krédóban”. A tárcavezető öt pontban foglalta össze a „gyurcsányi eligazítást”, amelyről úgy vélekedett: egyrészt az ellenzéki térfélen mindenki megtudja, hol is a pontos helye, másrészt rávilágítanak arra, hogy milyen két világ között választhatunk majd 2022-ben. „Készüljünk, mert a gyermekeink és unokáink jövője lesz a tét!” – zárta írását Varga Judit.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.