A Heti Hetes levitézlett figurái újból akcióba lendültek

Az öndicséret büdös.

2021. 01. 03. 8:45
null
Forrás: Képernyőfotó -YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felhévizy Félix az új évre vonatkozóan számos fogadalmat tett. Többet fog mozogni, egészségesen fog táplálkozni, és nem fog feleslegesen idegeskedni. Nos, sajnos ez utóbbi fogadalmát már ideje korán megszegte.

Ugyanis az internetet böngészve már az év első napján belefutott egy korábban publikált videóba, amelyben a Gulyás Márton nevéhez fűződő Partizán (sic!) című, YouTube-on futó műsorban a Heti Hetes születését és tevékenységét elevenítették fel.

A vendégek között volt Ónodi György (a műsor egykori főszerkesztője), na és természetesen a díszes kompánia is: Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Hajós András, Havas Henrik és Kéri László. Sajnálatos módon Farkasházy Teddy és Verebes István kimaradt a szórásból, de így is erős volt a felhozatal ahhoz, hogy a hírlapírót kihozzák a sodrából, és megszegessék vele az egyik újévi fogadalmát.

Félix a maga idejében sem szerette ezt a műsort, mert az egész koreográfiája az akkori Orbán-kormány nemtelen lejáratására íródott, ráadásul gonosz, alpári és hazug módon. Nos, ezúttal sem kellett csalatkoznia a hírlapírónak, most is nagyon felidegesítették a levitézlett ballib médiahuszárok, akik – Havassal az élen – az egekig magasztalták magukat. Kéri László, a pulóveres megmondóember úgy fogalmazott, hogy akkora hatása volt a Heti Hetesnek, hogy még a mai napig a legkisebb faluban is visszasírják ezt a műsort.

Az öndicséret büdös, szokták pestiesen mondani – fortyogott magában Felhévizy, és elkezdte összeállítani a még megmaradt két újévi fogadalmának az alappillérét, a diétás menüvel kiegészített 2021-es edzéstervet.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.