Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Fidesz: Gyurcsányék továbbra is a vakcinák ellen kampányolnak

Ha a baloldalon múlt volna, akkor eddig egymillióval kevesebb ember kapott volna védőoltást.

Munkatársunktól
2021. 03. 31. 15:57
HOLLIK István
Budapest, 2019. április 18. Hollik István kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2019. április 18-án. MTI/Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felháborító, amit az oltásellenes baloldal művel. Továbbra is gyűjtik az aláírásokat az oltásellenes petíciójukhoz, miközben a baloldal politikusai sorra adatják be maguknak a vakcinákat – írta közleményében a Fidesz. Közölték: a Gyurcsány-pártnak és az általa vezetett baloldalnak nem számít a magyar emberek élete, folyamatosan azon dolgoznak, hogy elbizonytalanítsák az embereket és tovább tartson a járvány, mert úgy gondolják, minél rosszabb az országnak, annál jobb nekik.

Ha a baloldalon múlt volna, akkor eddig egymillióval kevesebb ember kapott volna védőoltást.

– hangsúlyozta a nagyobbik kormánypárt. Hozzátették: a járványból a vakcina jelenti a kiutat, mi továbbra is azon dolgozunk, hogy minél több magyar ember biztonságban lehessen.

Ha baloldalon múlt volna, akkor Gyurcsány Ferenc egészen biztosan nem kaphatna oltást holnap. Oltásellenes petíciójuk a mai napig elérhető – hívta fel a figyelmet Facebook posztjában Hollik István.

[embed]https://www.facebook.com/hollikistvan/photos/a.778684665663220/1649639985234346/[/embed]

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint ez jól példázza a baloldal felelőtlenségét. Miközben az oltások ellen uszítanak, közben azért maguknak beadatják a vakcinát.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.