időjárás 6°C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

Fidesz: Gyurcsányék továbbra is a vakcinák ellen kampányolnak

Munkatársunktól
2021.03.31. 15:57
Fidesz: Gyurcsányék továbbra is a vakcinák ellen kampányolnak

Felháborító, amit az oltásellenes baloldal művel. Továbbra is gyűjtik az aláírásokat az oltásellenes petíciójukhoz, miközben a baloldal politikusai sorra adatják be maguknak a vakcinákat – írta közleményében a Fidesz. Közölték: a Gyurcsány-pártnak és az általa vezetett baloldalnak nem számít a magyar emberek élete, folyamatosan azon dolgoznak, hogy elbizonytalanítsák az embereket és tovább tartson a járvány, mert úgy gondolják, minél rosszabb az országnak, annál jobb nekik.

Ha a baloldalon múlt volna, akkor eddig egymillióval kevesebb ember kapott volna védőoltást.

– hangsúlyozta a nagyobbik kormánypárt. Hozzátették: a járványból a vakcina jelenti a kiutat, mi továbbra is azon dolgozunk, hogy minél több magyar ember biztonságban lehessen.

Ha baloldalon múlt volna, akkor Gyurcsány Ferenc egészen biztosan nem kaphatna oltást holnap. Oltásellenes petíciójuk a mai napig elérhető – hívta fel a figyelmet Facebook posztjában Hollik István.

[embed]https://www.facebook.com/hollikistvan/photos/a.778684665663220/1649639985234346/[/embed]

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint ez jól példázza a baloldal felelőtlenségét. Miközben az oltások ellen uszítanak, közben azért maguknak beadatják a vakcinát.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.