Orbán Viktor: Jó reményekkel fordulunk erre a nehéz hétre

Kórházigazgatókkal és országos intézetek vezetővel tárgyalt a miniszterelnök.

Magyar Nemzet
2021. 03. 14. 16:51
ORBÁN Viktor
Budapest, 2021. február 25. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a visegrádi országok (V4) miniszterelnökeinek online egyeztetésén a Karmelita kolostorban 2021. február 25-én. Az egyeztetés megelőzi a 27 uniós tagország állam- és kormányfőinek szintén videokonferencia formájában megszervezett kétnapos csúcstalálkozóját. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nehéz napokra, talán egy nehéz egész hétre is számítanunk kell. Most kell igazán pontosan működniük az intézményeknek – mondta Orbán Viktor, miután megyei kórházigazgatókkal és az országos intézetek vezetőivel egyeztetett

– Megbeszéltük a kórházigazgató asszonyokkal és urakkal, hogy pontosan kinek mit kell tennie a következő napokban és hetekben ahhoz, hogy az egészségügyi rendszer bírja azt a nyomást, amit az orvosok és a szakápolók, ápolónők és a kórházat működtető szakemberek vállára nehezedik majd.

Úgy érzem, hogy a kórházigazgatók nemcsak felkészültek, hanem elszántak és pontosan érzik saját személyes és közös felelősségünket is – fogalmazott a miniszterelnök, hozzátéve: jó reményekkel fordulnak erre a nehéz hétre.

https://www.facebook.com/watch/?v=901001804029133

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.