Varga Judit: Ez most egy másfajta ünnep + videó

A tárcavezető szerint ha most betartjuk a szabályokat, akkor nemcsak szeretteinket és magunkat, de a hazánkat is meg tudjuk menteni.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 03. 15. 10:48
null
Varga Judit igazságügyi miniszter a Putsch nevű francia lapnak adott interjúban ismertette a magyar álláspontot jogállamisági kérdésekben Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vajon mit szólnának ehhez a március ifjak: tizenötödikén maszkban, miféle forradalom ez? – kezdte a nemzeti ünnep alkalmából feltöltött Facebook-videójában Varga Judit. Az igazságügyi miniszter hangsúlyozta: lassan egy éve már, hogy a koronavírus-járvány megváltoztatta a mindennapjainkat, de a kormány azért dolgozik, hogy végre eljöhessen az a nap, amikor visszakapjuk a régi életünket.

A tárcavezető rámutatott:

ez most egy másfajta ünnep, a higgadtság és az odafigyelés ideje. Ha most betartjuk a szabályokat, akkor nemcsak szeretteinket és magunkat, de a hazánkat is meg tudjuk menteni. Egyedül nem megy, közösen kell ezt a csatát megvívnunk és már a célegyenesben járunk.

– Már több mint egymillió magyart sikerült beoltani. Ez most az a kard, amely fényesebb a láncnál. Ragadjuk hát meg és regisztráljunk az oltásra minél többen – zárta szavait Varga Judit.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.