Beoltatta magát Karácsony Gergely, de nem tudni, melyik vakcinával

A főpolgármester biztosra veszi, hogy „egy kormánypárti önkormányzat ugyanilyen lelkiismeretesen szervezte volna meg ezt a feladatot”.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 04. 04. 16:38
KARÁCSONY Gergely
Populista baloldali üzenettel startolhat Karácsony Gergely főpolgármester kampánya. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Pénteken hívott a háziorvosom, és ma én is megkaptam az első oltást – azzal a vakcinával, ami jutott” – számolt be a főpolgármester Facebook-oldalán, aki szerint minden jól meg volt szervezve, mindenki tette a dolgát, és mindenki nagyon kedves és együttműködő volt

A főpolgármester bejegyzésében nem árulta el, milyen vakcinát kapott, azt azonban igen, hogy egy baloldali önkormányzat rendelőjében oltatta be magát.

Ennek azonban – hangoztatta – nem tulajdonított jelentőséget, mert „biztosra vettem, hogy egy kormánypárti önkormányzat ugyanilyen lelkiismeretesen szervezte volna meg ezt a feladatot”.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.