Angol–magyar szótárral lepte meg Karácsony Gergelyt a Fidelitas

A szervezet szerint a főpolgármesternek sosem késő önfejlesztésre fordítania az idejét, és az úgynevezett hiperpasszív angoltudását aktívvá fejleszteni.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 05. 19. 16:50
null
2020.10.14. Budapest Karácsony Gergely főpolgármester új kukásautókat adott át Fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet Fotó: KURUCZ ÁRPÁD
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy angol–magyar szótárral lepték meg Karácsony Gergelyt a Fidelitas fiataljai, „ugyanis sohasem késő az önfejlesztésre fordítania az idejét, és az úgynevezett »hiperpasszív angoltudását« aktív nyelvtudássá fejleszteni”.

„Főpolgármester úr! Ezzel a szótárral kívánunk jó tanulást! Sohasem késő az önfejlesztésre fordítania az idejét”

írta közösségi oldalán az ifjúsági szervezet, majd az újdonsült miniszterelnök-jelölt aspiránsnak címezve hozzátették: a hatalmi álmok hajszolása helyett végre ideje lenne visszatérni a földre, és elkezdeni Budapesttel foglalkozni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.