Kommunistázza és fenyegeti a Jobbik Kövér Lászlót

A Jobbik megfenyegette a házelnököt, miután Jakab Péter pártelnöktől ismét elvették a szót a sértő megjegyzései miatt.

Magyar Nemzet
2021. 05. 25. 18:58
JAKAB Pter
Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetõje napirend elõtt felszólal az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. május 17-én. MTI/Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az egykori kommunista nagyon belejött a keleti diktatúrák gyakorlatába, most már bármiért is elveszi a szót Jakab Pétertől! A fideszes házmester visszaél a közjogi tisztségével, de nagyon meg fog fizetni a demokrácia ellen elkövetett bűneiért, ahogyan azt sem tudja megakadályozni, hogy elmondjuk, meg fognak fizetni a tolvajok! Vele együtt! Szóval remeghet a bajusz…” – így fenyegette meg a Jobbik a Facebook-oldalán Kövér Lászlót. Minderre azután került sor, hogy

Jakab Pétertől ismét elvették a szót ideiglenesen, miután sértegette a házelnököt, amit a házszabály tilt.

Jakab „Tiszta MSZMP” megjegyzéssel reagált a döntésre, amiért végleg elvették a szót a jobbikos miniszterelnök-jelölttől.

Jakab Péter nem először húzta ki a gyufát Kövér Lászlónál. Az Eger egykor jobbikos polgármestere, Mirkóczki Ádám által prolinak nevezett kommunikáció része volt, hogy Jakab múlt héten ficsúroknak nevezte a kormánypárt politikusait, amiért 9,6 millió forintos büntetésben részesült.

A jobbikos pártelnök a szerencsi időközi választáson elinduló, antiszemita kijelentéseiről elhíresült Bíró László vereségét követően, az azonnali kérdések órájában egy zsák krumplit mutatott fel, amelyet szintén tilt a házszabály. Jakab azért az akciójáért 4,4 millió forintos pénzbüntetést kapott.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.