Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Lendvai Ildikó humorizálni próbált, de csak magát járatta le

Visszaütött a rosszindulat.

2021. 05. 22. 13:48
Lendvai Ildik; Mcs Imre
Budapest, 2015. május 13. Mécs Imre volt országgyûlési képviselõ fényképezi Lendvai Ildikót, a Magyar Szocialista Párt volt elnökét Mandur László Faltól falig címû fotókiállításának megnyitóján az Örkény Könyvesbolt Cultiris Galériájában 2015. május 13-án. A volt szocialista parlamenti alelnök 2004 és 2015 között készült képeibõl összeállított tárlat június 27-ig látogatható. MTI Fotó: Marjai János Fotó: Marjai János Forrás: MTI Fotó: Marjai János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szocik egykori nagyasszonya, Lendvai Ildikó nagyon vicces kedvében volt. Facebook-oldalán tett közzé egy humorosnak szánt bejegyzést, amelyben egyszerre akarta Orbán Viktort lejáratni és Karácsony Gergelyt mentegetni, a főpolgármester – immár újdonsült miniszterelnök-jelölt – ízléstelen kijelentésének az apropóján.

„Esküszöm, nem értem. […] miért jó nekik, hogy az összes kormánylap minden nap elismétli, hogy a miniszterelnök kicsi és kövér? Önök értik ezt? Már Karácsonytól is hiba volt, hogy ezen tréfálkozott. […] ha a saját médiája továbbra is így bánik Orbánnal, előbb-utóbb tüntetnünk kell a személyiségjogaiért.”

A kormányfő egyébként frappánsan úgy kommentálta Karácsony élcelődését, hogy a főpolgármester éppen igazat mondott, és rögtön elnézést is kért érte, amit pedig egy sajátos magatartásnak nevezett.

Lendvai azonban posztjában bagatellizálni próbálta Karácsony primitív, sértő mondatait. Egészen addig ment a mosdatásban, hogy saját magát is lejáratta:

„Előre szólok: ha valaki kormányoldalról szóvá teszi, hogy mintha kicsit x-lábam lenne, túl magas hangon beszélek, pislogok, valamint a bal szemöldököm fölött [is] van egy randa ránc [ami mind igaz], az istenért, meg ne próbálják merő rokonszenvből ezt háborogva ismételgetni! Hátha akad, aki magától még nem vette észre.”

Bár ezekre az információkra nem nagyon volt szükségünk, de valljuk be, még így is kínosak ezek a szavak. Mi értelme volt ennek? Csak találgatni tudunk.

Nagy lehet a baj a baloldalon, ha már szegény Lendvai Ildikót ismét beküldték a ringbe, és valljuk be, ráadásul meglehetősen méltatlan szerepben. Önmaga karikatúrájaként, Karácsony Gergely védelmében.

Ildikó, ne csináljon ilyet, legyen tartása! Ez nekünk volt kínos.

Borítókép: Mécs Imre volt országgyűlési képviselő fényképezi Lendvai Ildikót, a Magyar Szocialista Párt volt elnökét Mandur László Faltól falig című fotókiállításának a megnyitóján az Örkény Könyvesbolt Cultiris Galériájában 2015. május 13-án Forrás: MTI Fotó: Marjai János

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.