Következő mérkőzések
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Szerbia
21:002024. június 16.
Anglia

Tarlós István eredményeivel kampányolnak a baloldali miniszterelnök-jelöltek

Saját kampánycéljára használta fel Dobrev Klára a pestszentimrei gyermekorvosi szakrendelő felújítását. A forrást még Tarlós István főpolgármestersége idején biztosította az Orbán-kormány. Mindezt elhanyagolható ténynek tartotta a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje, Szaniszló Sándor polgármester (DK) oldalán saját sikerként beállítva adták át az intézményt.

2021. 05. 26. 14:20
KARÁCSONY Gergely; DOBREV Klára
Budapest, 2019. szeptember 20. Karácsony Gergely ellenzéki fõpolgármester-jelölt és Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselõje sajtótájékoztatót tart 2019. szeptember 20-án Közvetlen uniós forrást az önkormányzatoknak! - Zuglóban már megcsináltuk címmel egy zuglói foghíjtelken, ahol uniós forrásokból fognak felépíteni egy házat szociális bérlakások számára. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Megtörtént a műszaki átadása a pestszentimrei gyermekorvosi rendelőnek! A kormány, a XVIII. kerületi önkormányzat és a Fővárosi Önkormányzat együttműködésével és közös finanszírozásában valósult meg ez a projekt. Még alpolgármesterségem idején kezdődött el a folyamat.

Az akkori országgyűlési képviselő, Kucsák László szerzett 3️5️0️ millió forintot a kormánytól, Ughy Attila pedig a külső környezetrendezésre a Fővárosi Önkormányzattól

írta közösségi oldalán Lévai István Zoltán, a Fidesz választókerületi elnöke, aki hozzátette: most pedig eljutottak odáig, hogy hamarosan a négy gyermekorvos elkezdheti a munkáját, valamint a védőnői szolgálat is és a gyermekfogászat is ebben a modern, szép épületbe kerül majd.

Ám az átadón a Gyurcsány-párti polgármestermester mellett feltűnt Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje, aki ünnepélyesen átadta azt az intézményt amelynek a felújításához semmi köze. Dobrev arról beszélt, hogy minden nehézség ellenére Szaniszló képes volt megvalósítani a nagyon szép rendelő felújítását. Dobrev azt elhallgatta, hogy az új önkormányzati ciklus előtt már rendelkezésre állt a forrás, és az új polgármesternek csak be kellett fejeznie a projektet. A meglehetősen arcátlan videót alább tekinthetik meg.

Ám nemcsak Dobrev ékeskedik idegen tollakkal,

Karácsony Gergely rendre saját eredményei közt emlegeti a Lánchíd, a rakpart, a Blaha Lujza tér felújítását, a zöld fejlesztéseket és a városi közlekedés megújulását. Ám mindezeket Tarlós István főpolgármestersége alatt kezdte meg a fővárosi önkormányzat, ráadásul a projektek többségét a kormány finanszírozza.

A miniszterelnök-jelölté avanzsált főpolgármester a Telexnek adott interjúban kifejtette: eddigi legnagyobb eredménye, hogy nem vitte csődbe a fővárost. A megvalósításra váró fejlesztések közül pedig csak olyat sorolt fel, amelyet megörökölt és a kormány biztosítja hozzá a forrást.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.