Orbán Viktor a közösségi oldalán üzent Gyurcsány követőinek + videó

Újjáalakult a Gyurcsány-kormány a főpolgármester háta mögött – így jellemezte a jelenlegi fővárosi politikai helyzetet a miniszterelnök.

Magyar Nemzet
2021. 05. 28. 11:30
null
Budapest, 2006. október 23. Könnygázgránátot lõttek ki a tüntetõkre a Károly körúton. Folytatódtak az összecsapások a tüntetõk és a rendõrök között az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulóján. MTI Fotó: Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az ember egy-egy eseményre az élete során – akármilyen régen is volt – villanásszerűen képes visszaemlékezni. Vannak kellemetlen és kellemes „vakuemlékek”, és az őszödi beszéd egy ilyen dolog – mondta Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában ma reggel. Az interjú ezen részletét feldolgozta egy a Facebook-oldalára kirakott videóban is, amelyben a 2006-os eseményekről felvillanó képsorokat láthatunk.

– Az vágja mellbe az embert, hogy aki miatt mindez történt, az ugyanúgy ott van a magyar politikában, mintha mi sem történt volna. Ugyanezzel az emberrel harcolok, ő a főnök a másik oldalon

– fejtette ki Orbán Viktor. Hozzátette: a budapesti városházán egymás után tűnnek fel azok az emberek a főpolgármester háta mögött, akiket ő még a Gyurcsány-kormányból ismer.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.