Virtuális gyereknappal is várja a családokat a Városliget

Két hétvégés futókihívással és online gyereknappal várja a családokat a megújuló Városliget. A Liget Budapest projekt és a RUNaway szervezésében megvalósuló futókihívás a pünkösdi hosszú hétvégén, május 22-én indul, és a gyermeknapig, május 30-ig teljesíthető. Két távon, a 3 kilométeres Liget családi körön vagy a 7 kilométeres Liget-sportkörön mérettethetik meg magukat a sportkedvelők.

Magyar Nemzet
2021. 05. 17. 9:45
null
Városligeti Online Gyereknapokon, május utolsó hétvégéjén Forrás: Városliget Zrt.
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Liget Budapest projekt szervezésében idén is megrendezik a Városligeti Online Gyereknapokat, ahol tíz izgalmas programon vehetnek részt a gyermekek. Gryllus Vilmos és a Kaláka koncertje mellett további nyolc interaktív zenés és mesei tematikájú esemény várja a családokat, de lesz még jógakaland, interaktív zenés foglalkozás, ringató és számos más meglepetés.

– A Liget Budapest projekt célja már a kezdetektől fogva az,

hogy a Városliget a főváros első számú családbarát helyszíne legyen,

ahol a megújuló és újonnan létrejövő játszóterek és kulturális intézmények folyamatosan izgalmas újdonságokkal várják a gyerekeket a legkisebbektől a legnagyobbakig – közölte a gyereknapi programok kapcsán Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója, aki büszke rá, hogy a Liget Budapest projekt családbarát fejlesztései nagy népszerűségnek örvendenek, a Nagyjátszótér mára Budapest első számú gyerekparadicsomává vált, nyitása óta közel félmillióan látogattak már el ide.

Két távon, a 3 kiolméteres Liget családi körön vagy a 7 kilométeres Liget-sportkörön mérethetik meg magukat a sportkedvelők
Fotó: Városliget Zrt.

A városligeti gyereknapi programokat ugyan idén még a virtuális térben rendezik meg, a parkban is lesz lehetősége a családoknak a tartalmas kikapcsolódásra, méghozzá a sport jegyében.

A Liget Budapest projekt és a RUNaway szervezésében 2021. május 22. és 30. között egy közös családi futókihíváson vehetnek részt szülők és gyermekeik, ahol két távon, a 3 kilométeres Liget családi körön vagy a 7 kilométeres Liget-sportkörön mérethetik meg magukat a sportkedvelők.

A park teret ad a fizikai aktivitásra, és alternatívát nyújt a gyerekeknek a videójátékokkal szemben
Fotó: Városliget Zrt.

A nevezés online regisztrációt követően ingyenes, a legjobban teljesítők pedig ajándékban részesülnek.

Gyorgyevics Benedek kiemelte azt is, hogy a megújuló Városliget hozzájárulhat a legfiatalabbak egészségesebb életviteléhez is, hiszen park úgy ad teret a fizikai aktivitásra, a friss levegőn való időtöltésre, hogy közben valódi alternatívát nyújt a videójátékokkal és egyéb beltéri, üléshez kötött szabadidős tevékenységekkel szemben.

A gyereknapot a vírushelyzet miatt idén még mindig virtuális formában szervezik meg május utolsó hétvégéjén
Fotó: Városliget Zrt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.