Üdítőitalt kapnak ajándékba a sofőrök

Az ajándékot azok kapják, akiknél az alkoholteszt-vizsgálat negatív értéket mutat.

2021. 06. 23. 12:27
null
Szondás razzia nem lesz a közutakon húsvétkor, de a biztonsági övhasználatot fokozottan ellenőrzik, és ha valaki nem használja azt, szondáztatásra is számíthat, valamint büntetésre Forrás: police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közös közlekedési akciót szervez a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a csaknem 170 éves, ikonikus Dreher sörgyár június 24-én a 82-es főút Külső-Kádártai szakaszán található Büntetés-végrehajtási Intézet előtt. Az akció során egy doboz alkoholmentes italt kapnak ajándékba a sörgyártól azok a sofőrök, akiknél a helyszínen végzett alkoholteszt-vizsgálat negatív értéket mutat.

Érdeklődésünkre Csizmadiáné Kulcsár Katalin rendőr főhadnagy, a VMRFK sajtószolgálatának ügyeletese elmondta: nem a pénteki lesz az első, sörgyárral közös akciójuk. Sikeresek voltak a korábbiak, így bizonyára most is lesznek majd olyan autósok is, akik kíváncsiságból, az alkoholteszt-vizsgálat, és az üdítőital-ajándék miatt állnak majd meg a Veszprém Megyei BV előtt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.