időjárás 2°C Melinda , Vivien 2022. december 2.
logo

Varga Judit: A liberális sajtó elhallgattat, ha nem ért veled egyet

Forrás: Facebook
2021.06.25. 09:41
Varga Judit: A liberális sajtó elhallgattat, ha nem ért veled egyet

„Milyen érdekes, hogy éppen George Orwell születésének 118. évfordulóján kell értesülnöm arról, hogy a Politico cenzúrázta a cikkemet”

– olvasható Varga Judit, igazságügy miniszter Facebook oldalán. A tárcavezető azt is hozzátette: a gyermekeket és szülőket védő törvénnyel kapcsolatos nemtelen és aljas hazugságokra adott volna tiszta és egyenes, tényeken alapuló válaszokat írásában, de úgy látszik az igazság nincs ínyére az európai sajtónak.

„Sokszor láttunk már ilyet a liberális médiától… Ha nem értenek veled egyet, akkor elhallgattatnak, azaz nem közlik a cikket” – hangsúlyozza Varga Judit.

A miniszter kiemelte, hogy a módszer jól bejáratott: „megtámadnak, ránk zúdítják hazugságaikat, de nem hagyják, hogy az ember megvédje magát vagy cáfolja a gőzhenger vádaskodásait. Felépítenek egy gyűlölethadjáratot a sajtóban a másik fél cenzúrázásával”.

„Ez lenne a szabad Európa?”

– tette fel a kérdést.

Varga Judit emlékeztetett, hogy mindeközben Magyarországon mindenki szabadon és megkülönböztetés nélkül élhet. A törvénnyel a magyar kormány a gyermekeket és a szülők jogait védelmezi az Európai Unió alapjogi chartájának megfelelve, azzal összhangban.

„Az európai újbeszél azonban a hazug arrogancia, a korlátokat nem ismerő rágalmazás nyelve. Ide jutottunk. Ha látná Orwell…”

– emelte ki a miniszter.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.