Dopeman: A magyarok még nem éltek ilyen jólétben, mint az Orbán-kormány idején

A rapper szerint „az előválasztás arról szól, hogy beteljesedik Gyurcsány bosszúja az MSZP-n” – írja a Mandiner.

Forrás: mandiner.hu2021. 07. 06. 8:14
null
Forrás: Földházi Árpád/Mandiner
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kisebb kihagyás után ismét véleményvideót tett közzé Dopeman. A rapper témája az ellenzék–Fidesz összehasonlítása és a 2022-es választás volt.

Szerinte az ellenzék különböző – főként önkormányzati – pozíciók birtokában bebizonyította: alkalmatlan bármiféle struktúrát működtetni. Hozzátette: nem érdeklik őt a nehézségek, mert a koronavírus-válság mindenkit érintett.

„Koszos a város. Redvás. Fújja a szemetet a szél. Budapest mocskos” – hozott egy példát szavai alátámasztására.

A rapper szerint a baloldal képtelensége az irányításra azért van, mert egész életükben úgy politizáltak, hogy kritizálták a hatalmat, de ők maguk nem szoktak hozzá a kormányzáshoz.

„Ne mondjuk, hogy nincs Gyurcsány. Gyurcsány az előválasztással megnyerte azt, amit meg akart nyerni. Ez az előválasztás arról szól, hogy beteljesedik Gyurcsány bosszúja az MSZP-n” – tért rá egy másik témára Dopeman, aki leszögezte: ez nem Fidesz-álláspont, ezt mindeni látja, akinek van szeme. Szerinte a volt miniszterelnök legalább akkora intrikus és hatalomtechnikus, mint Orbán, ellenben nem tud kormányozni.

Fotó: Földházi Árpád/Mandiner

Dopeman elmondta: az ellenzék közelmúltbeli tevékenysége „biztosíték arra, hogy semmilyen minőségi változás az Orbán-kormányhoz képest nem fog megtörténni. Még a programjaik is szarok. Nemhogy mást nem tudnak, még azon belül sem tudnak jobbat hazudni, mint amit az Orbán ajánl.”

Úgy véli, hamarosan kétpártrendszer alakulhat ki, viszont ha így lesz, akkor „azt kell majd nézni, hogy ki az ügyesebb játékos”.

Összehasonlítva a rendszerváltás utáni kormányokat, Dopeman arra jutott, hogy „a magyarok még senki alatt nem éltek ilyen jólétben, mint az Orbán-kormány alatt”. Később megismételte, hogy a kormányzóképesség a lényeg, és hogy ezért is a Fideszre fog szavazni.

A teljes videó és az eredeti cikk ITT érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.