Jakab Péter nem kér bocsánatot az építési területen történtekért

Bocsánatkérés helyett jogi lépéseket emleget a Jobbik elnöke, a markolót vezető munkással történt összetűzést követően.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 07. 03. 17:25
null
A gépkezelő szerint Jakab Péternek inteligensebben kellett volna reagálnia Forrás: FACEBOOK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Kérdést kaptam a Magyar Nemzettől meg a Hír TV-től, hogy bocsánatot kérek-e, amiért felháborodtam azon, hogy közterületen, lakóövezetben egy rendszám nélküli munkagéppel, amelyik elhagyta a munkaterületet, rám tolattak” – írta Jakab Péter, a Jobbik elnöke és a baloldali összefogás egyik miniszterelnök-jelöltje a közösségi oldalán szombaton.

Jakab Péter a közösségi felületén osztotta meg azt a videót, amelyen szerinte az látható, hogy majdnem elgázolta őket egy munkagép
Forrás: Facebook

A balliberális politikus azt írta: megteszik a jogi lépéseket, küldhetnek rájuk bárkit és bármit, lebontják az Orbán-rendszert.

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje összetűzésbe keveredett egy markolót vezető dolgozóval, miközben párttársával, Steinmetz Ádámmal videót forgattak a fonyódligeti Erzsébet-táborban.

A vita azért alakult ki a dolgozó és a jobbikos politikusok, illetve Jakab Péter asszisztense között, mert előbbi a munkáját akarta elvégezni, de a pártelnök útjában állt a munkagépnek.

„Te normális vagy? Nekem tolatod az autót?” – kérte számon Jakab Péter asszisztense a markolót vezető dolgozót. Ezután a pártelnök ment oda a sofőrhöz, majd megkérdezte tőle: „El lehet engem ütni, vagy van valami probléma, hogy itt állunk?” Az eset kapcsán lapunk többek között azt a kérdést tette fel a Jobbiknak, illetve Jakab Péternek, hogy a pártelnök miért beszélt minősíthetetlen hangnemben a munkáját végző férfival, miközben Jakab Péter szavai szerint a „melósokért küzd”, illetve bocsánatot kértek-e már az említett dolgozótól.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.