időjárás 12°C Petra 2022. október 2.
logo

Elkeseredett támadást indított Orbán legnagyobb ellenfele

Csépányi Balázs
2021.07.26. 16:00
Elkeseredett támadást indított Orbán legnagyobb ellenfele

Megvédjük a gyermekeinket!

A gyermekvédelmi népszavazás az egyetlen módja annak, hogy a brüsszeli bürokraták támadásait visszaverje a magyar kormány – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A nemzetközi liberális lobbi nekiugrott hazánknak a gyermekvédelmi törvény miatt. A támadás hátterében ezúttal is olyan szervezetek tűntek fel, amelyeket többek közt Soros György is támogat. Ráadásul két fronton is támadás indult hazánk ellen, hiszen a gyermekvédelmi törvény folyamatos ekézése mellett a Pegasus-ügyet is a magyar kormányra akarták húzni.

A nemzetközi sajtóhadjáratban részt vevő Amnesty International (AI) egyértelműen a Soros-hálózathoz köthető szervezet, a spekuláns alapítványaitól többször is kaptak pénzügyi támogatást. Az AI ráadásul minden olyan esetben élesen támadta a magyar kormány kül- és belpolitikáját, amikor a kabinet a „nyílt társadalom” eszméjének terjedését akadályozó lépést tett.

Ezúttal menetrendszerűen Szél Bernadett borult ki a kormány emojis plakátkampányán:

„ […] Miközben gyermekvédelemről papolnak, olyan plakátkampányt zúdítottak az ország nyakába, ami leginkább a gyerekek figyelmének felkeltésére alkalmas és erőteljes negatív érzelmeket — düh, harag, felháborodás, veszély, támadás — közvetít feléjük. Nem kell pszichológusnak lenni ahhoz, hogy tudjuk, ezek a plakátok félelmet és szorongást okoznak az amúgy is nehéz időszakon átesett gyerekeknek, és fölösleges stresszt a családoknak. Az én gyerekeim is megkérdezik, mi és miért van a plakátokon, milyen támadásra készül megint Soros és mi az a szexuális propaganda. Tényleg ez lenne a szülőkre bízott szexuális nevelés?! Hogy a szexuális propagandáról magyarázok a gyerekemnek?!”

Nem lepődtünk meg Szél legújabb agymenésén. Ugyanis tisztán látszik, hogy a magyar ellenzék Gyurcsány Ferenc kottájából játszik, azonban a kottafüzetbe a hangjegyeket Soros György rajzolta. A hamis, hazug és fülsiketítő dallamot pedig felváltva éneklik az egymás után a lövészárkokba küldött Gyurcsány által felkészített Soros-katonák. Orbán legnagyobb ellenfele elkeseredett támadást indított.

Kemény harc lesz, de meg fogjuk védeni a gyermekeinket és a hazánkat!

Borítókép: Az Európai Parlament által közreadott képen Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke az EP fejlesztési, költségvetési, bel- és igazságügyi bizottságainak közös konferenciáján Brüsszelben 2016. június 30-án. Forrás: MTI/Európai Parlament/Philippe Buissin

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.