időjárás 7°C Ignác 2023. február 1.
logo

Soros karmestere elégedett az RTL Klub LMBTQ-propagandájával

Forrás: 888.hu
2021.07.09. 12:48
Soros karmestere elégedett az RTL Klub LMBTQ-propagandájával

Az RTL Klub televíziócsatornán 23 éve futó, szebb napokat is megélt Barátok közt című sorozat utolsó része apropóján egy plakátkampány segítségével búcsúztak el a műsortól, ám az akcióba egy kis provokáció is belefért, a Barátok közt búcsúkampányának részeként egy három évvel ezelőtti jelenetet plakátoltak ki, amelyben egy melegházasság látható – írta meg a 888.hu.

A 24.hu nevű baloldali portál szomorúan számolt be róla a minap, hogy az RTL Klubot nagy veszteség érte. Minden bizonnyal már az egész ország tisztában van vele, hogy július 17-én kerül adásba a 23 éve futó, szebb napokat is megélt Barátok közt nevű sorozat utolsó része. Eme jeles alkalom apropóján az RTL Klub úgy döntött, hogy plakátkampány segítségével búcsúzik a sorozattól.

Az akcióba természetesen egy kis provokáció is belefért, a Barátok közt búcsúkampányának részeként egy három évvel ezelőtti jelenetet plakátoltak ki, amelyben egy melegházasság látható.

„Mindig emlékezni fogunk, hogy a család az család. 2018” – olvasható a plakát fejlécén.

A sivalkodást az váltotta ki, hogy a pedofilellenes törvény hatálybalépése miatt ezeket a plakátokat le kellett cserélni, de a „család az család” fejléc maradt.

Zárójelben jegyezzük meg, hogy minden bizonnyal csak a véletlen műve, hogy épp most, épp egy ilyen akcióval állt elő a csatorna. A Soros-hálózat körében viszont nagyot ment a provokáció.

Itt van rögtön Léderer András, a Magyar Helsinki Bizottság főmunkatársa. Léderer a Twitter-oldalán számolt be az esetről, ráadásul hazug módon homofóbtörvényt emlegetett, annak ellenére, hogy a pedofilellenes törvény legkisebb mértékben sem irányul a homoszexuális emberek ellen, és nem is vonatkozik a 18 év felettiekre.

 

Az RTL akciója kapcsán megjelent Soros György karmestere, Gerald Knaus is.

A Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) egykori ösztöndíjasa, a Soros Györgyhöz köthető European Stability Initiative (ESI) elnöke, a spekuláns lobbistája Twitter-bejegyzésben gratulált a csatornának.

Fotó: Facebook/Gerald Knaus

„Itt az ideje, hogy vállalatok és azok tulajdonosai megmutassák elkötelezettségüket az alapértékek iránt”

– írta Knaus, aki a sajtószabadság tesztjeként értékelte a provokációt és Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárt is megemlítette a bejegyzésben.

 

A teljes cikk ITT olvasható el.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.