Soros karmestere elégedett az RTL Klub LMBTQ-propagandájával

Az RTL Klub televíziócsatornán 23 éve futó, szebb napokat is megélt Barátok közt című sorozat utolsó része apropóján egy plakátkampány segítségével búcsúztak el a műsortól, ám az akcióba egy kis provokáció is belefért, a Barátok közt búcsúkampányának részeként egy három évvel ezelőtti jelenetet plakátoltak ki, amelyben egy melegházasság látható – írta meg a 888.hu.

Forrás: 888.hu2021. 07. 09. 12:48
null
Forrás: Facebook/Gerald Knaus
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 24.hu nevű baloldali portál szomorúan számolt be róla a minap, hogy az RTL Klubot nagy veszteség érte. Minden bizonnyal már az egész ország tisztában van vele, hogy július 17-én kerül adásba a 23 éve futó, szebb napokat is megélt Barátok közt nevű sorozat utolsó része. Eme jeles alkalom apropóján az RTL Klub úgy döntött, hogy plakátkampány segítségével búcsúzik a sorozattól.

Az akcióba természetesen egy kis provokáció is belefért, a Barátok közt búcsúkampányának részeként egy három évvel ezelőtti jelenetet plakátoltak ki, amelyben egy melegházasság látható.

„Mindig emlékezni fogunk, hogy a család az család. 2018” – olvasható a plakát fejlécén.

A sivalkodást az váltotta ki, hogy a pedofilellenes törvény hatálybalépése miatt ezeket a plakátokat le kellett cserélni, de a „család az család” fejléc maradt.

Zárójelben jegyezzük meg, hogy minden bizonnyal csak a véletlen műve, hogy épp most, épp egy ilyen akcióval állt elő a csatorna. A Soros-hálózat körében viszont nagyot ment a provokáció.

Itt van rögtön Léderer András, a Magyar Helsinki Bizottság főmunkatársa. Léderer a Twitter-oldalán számolt be az esetről, ráadásul hazug módon homofóbtörvényt emlegetett, annak ellenére, hogy a pedofilellenes törvény legkisebb mértékben sem irányul a homoszexuális emberek ellen, és nem is vonatkozik a 18 év felettiekre.

 

Az RTL akciója kapcsán megjelent Soros György karmestere, Gerald Knaus is.

A Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) egykori ösztöndíjasa, a Soros Györgyhöz köthető European Stability Initiative (ESI) elnöke, a spekuláns lobbistája Twitter-bejegyzésben gratulált a csatornának.

Fotó: Facebook/Gerald Knaus

„Itt az ideje, hogy vállalatok és azok tulajdonosai megmutassák elkötelezettségüket az alapértékek iránt”

– írta Knaus, aki a sajtószabadság tesztjeként értékelte a provokációt és Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárt is megemlítette a bejegyzésben.

 

A teljes cikk ITT olvasható el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.