Visszakapják-e befizetett adójukat a gyermekesek?

– Azt javasoljuk, hogy a gyermekeket nevelő szülők kapják vissza a 2021-ben befizetett személyi jövedelemadójukat 2022 elején – mondta Zsigó Róbert.

Forrás: FACEBOOK2021. 07. 07. 16:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Azt javasoljuk, hogy a gyermekeket nevelő szülők kapják vissza a 2021-ben befizetett személyi jövedelemadójukat 2022 elején – mondta a családokért felelős parlamenti államtitkár szerdán, közösségi oldalán közzétett videójában.

 

Zsigó Róbert hozzátette: „az országot újraindítani és megerősíteni csak az emberekkel együtt lehetséges. Azért indítottuk a nemzeti konzultációt, hogy egyetértési pontokat hozzunk létre a magyar emberek között. Az a célunk, hogy a koronavírus-járvány után Magyarország erős, versenyképes és válságálló legyen

 – fogalmazott.

 

A politikus arról is beszélt, a koronavírus-járvány időszakában a gyermekes családok viselték a legnagyobb terhet.

Ismertetése szerint a nemzeti konzultáció ötödik kérdése arról szól, hogy amennyiben a gazdasági növekedés 5,5 százalék fölé emelkedik, akkor a gyermekeket nevelő szülők az átlagbér szintjéig kapják vissza a 2021-ben befizetett adójukat.

– Arra biztatok mindenkit, hogy erről is mondja el a véleményét. Mi továbbra is azért dolgozunk, hogy Magyarország családbarát ország legyen – tette hozzá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.