Bayer Zsolt: Látjuk, tapasztaljuk, érezzük a régóta nem látott tömeget a Balatonnál

Többen vannak a Balatonnál, mint a 70-es, 80-as években, erre a HVG leírja, hogy üres – mutatott rá lapunk publicistája.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 08. 09. 14:53
null
20210708 Balaton Csopak Balatoni oldal, helyszíni riport az északi partról. Strand Képen: Kövecses család és barátai Fotó: Huszár Gábor HG Kisalföld Fotó: Huszár Gábor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Mostanában a Balatonnál többen vannak, mint a 70-es 80-as években, amikor pedig tényleg ott volt mindenki, továbbá a fél NDK, akik csak itt tudtak találkozni az »eneszkás« rokonaikkal, ismerőseikkel, barátaikkal” – hívta fel a figyelmet Bayer Zsolt egy, a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben.

 

Lapunk publicistája a balliberális HVG azon kijelentésére reagált, amely szerint a Balaton nem eléggé látogatott, sőt üres. Bayer Zsolt szerint a Balaton megtelt.

„Mi ott élünk ilyenkor, látjuk, tapasztaljuk, érezzük a régóta nem látott tömeget, a tópartot körülölelő autóút dugóit (nem beszélve az M7 péntek-szombati totális csődjéről), a strandok elviselhetetlen embertömegeit, a sorban állást a (megfizethetetlen) lángososnál, az éttermek teljes foglaltságát (olcsó, drága, közepes, teljesen mindegy!), egyszóval: várjuk augusztus 20-át, amikor ennek a tömegnek nagy része hazamegy, és újra lehet majd élni egy kicsit a tó mellett.

És akkor jön a HVG, és megírja, hogy üres a Balaton” – mutatott rá a publicista.

Bayer Zsolt írása végén hozzáteszi: „ezeknél ócskább és undorítóbb propagandisták már csak a 444-nél meg a 24-nél lélegeznek”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.