időjárás 15°C Szimonetta 2021. October 28.
logo
A publicista rámutatott, hogy a HVG álításával ellentétben sokan nyaralnak a Balatonnál

Bayer Zsolt: Látjuk, tapasztaljuk, érezzük a régóta nem látott tömeget a Balatonnál

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2021.08.09. 14:53 2021.08.09. 14:59
Bayer Zsolt: Látjuk, tapasztaljuk, érezzük a régóta nem látott tömeget a Balatonnál

„Mostanában a Balatonnál többen vannak, mint a 70-es 80-as években, amikor pedig tényleg ott volt mindenki, továbbá a fél NDK, akik csak itt tudtak találkozni az »eneszkás« rokonaikkal, ismerőseikkel, barátaikkal” – hívta fel a figyelmet Bayer Zsolt egy, a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben.

 

Lapunk publicistája a balliberális HVG azon kijelentésére reagált, amely szerint a Balaton nem eléggé látogatott, sőt üres. Bayer Zsolt szerint a Balaton megtelt.

„Mi ott élünk ilyenkor, látjuk, tapasztaljuk, érezzük a régóta nem látott tömeget, a tópartot körülölelő autóút dugóit (nem beszélve az M7 péntek-szombati totális csődjéről), a strandok elviselhetetlen embertömegeit, a sorban állást a (megfizethetetlen) lángososnál, az éttermek teljes foglaltságát (olcsó, drága, közepes, teljesen mindegy!), egyszóval: várjuk augusztus 20-át, amikor ennek a tömegnek nagy része hazamegy, és újra lehet majd élni egy kicsit a tó mellett.

És akkor jön a HVG, és megírja, hogy üres a Balaton” – mutatott rá a publicista.

Bayer Zsolt írása végén hozzáteszi: „ezeknél ócskább és undorítóbb propagandisták már csak a 444-nél meg a 24-nél lélegeznek”.