A székesfehérvári önkormányzat cégének alkalmazottja volt a busztragédia kilencedik áldozata

Székesfehérvár polgárát, az egyik önkormányzati vállalat munkatársát, aki súlyosan megsérült a szabadbattyányi buszbalesetben, tegnap este elvesztettük egyhetes küzdelem után – jelentette be közösségi oldalán Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere.

2021. 08. 23. 15:33
null
Szabadbattyán, 2021. augusztus 15. Tűzoltó és rendőrök az árokból kiemelt, hajnalban balesetet szenvedett autóbusznál az M7-es autópálya mellett Szabadbattyán közelében 2021. augusztus 15-én. A balesetben nyolcan meghaltak, nyolcan sérültek meg súlyosan, negyvenen könnyebben. A buszon Horvátországban nyaraló magyar turisták utaztak. MTI/Vasvári Tamás Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap estére elhunyt a szabadbattyáni buszbaleset egyik súlyos sérültje, így kilencre emelkedett a baleset áldozatainak száma. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere együttérzését kifejezve azt írta: „Szomorú hírről kell tájékoztassam Önöket.

Székesfehérvár polgárát, az egyik önkormányzati vállalat munkatársát, aki súlyosan megsérült a szabadbattyányi buszbalesetben, tegnap este elvesztettük egyhetes küzdelem után.

Ezúton szeretném az önkormányzat és egész Székesfehérvár együttérzését kifejezni családja, barátai és kollégái számára” – közölte a polgármester, aki hozzátette: „a pótolhatatlan veszteség súlyát nem tudják enyhíteni, de mind az önkormányzat, mind a vállalat minden lehetősége szerinti segítséget igyekszik megadni a hozzátartozók számára.”

Az M7-es autópálya 70-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon augusztus 15-én hajnalban egy busz letért az útról, átszakította a szalagkorlátot, majd egy felüljáró pillérének ütközött. A buszon 56-an utaztak, nyolcan a helyszínen meghaltak, nyolcan súlyosan, negyvenen könnyebben megsérültek.

A székesfehérvári polgármester által hétfőn bejelentett elhunyttal kilencre emelkedett a baleset áldozatainak száma.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.