Kubatov: Az lesz a miniszterelnök-jelölt, akit Gyurcsány akar

A 2022-es választás legnagyobb tétje, hogy folytatódhat-e az az építkezés, aminek eredményeképp egy jobb országot tudunk hagyni a gyerekeinkre, mint amilyet kaptunk – mondta Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és alelnöke a közmédiának adott interjújában.

Forrás: hirado.hu2021. 08. 27. 9:49
null
Kubatov Gábor is szeretne több magyar játékost, de elsősorban az eredményességet tartja szem előtt Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az alaptörvény úgy fogalmaz, hogy felelősséget viselünk utódainkért, ezért anyagi, szellemi és természeti erőforrásaink gondos használatával védelmezzük az utánunk jövő nemzedékek életfeltételeit. Másképpen mondva az a cél, hogy egy jobb országot hagyjunk gyermekeinkre, mint amilyet mi kaptunk – jelentette ki a Fidesz pártigazgatója arra a kérdésre, hogy a 2022-es országgyűlési választásnak mi a tétje. Kubatov Gábor szerint

 vitán felül áll, hogy a 2010-es állapotokhoz képest most egy sokkal gyarapodóbb, sokkal büszkébb, sokkal öntudatosabb, sokkal inkább nemzeti érzelmű országban élünk.

– Hiszem, hogy ha nem a Fidesz nyeri a választásokat, akkor ez a trend megfordul – szögezte le a kormánypárti politikus. A Fidesz pártigazgatója az ellenzéki összefogásról azt mondta: pontosan tudható, hogy a baloldal teljesen egyértelmű vezére most is, vagy még mindig – Gyurcsány Ferenc – szögezte le, majd felidézte azt az esetet, amikor Gyurcsány ott állt Karácsony Gergely mögött és köhintéssel figyelmeztetett, amikor a főpolgármester valami rosszat mondott. 

Teljesen nyilvánvaló, hogy Gyurcsány a főnök és ez csak egy színjáték, ahol a lapok már régen le vannak osztva. Az lesz a miniszterelnök-jelölt, akit Gyurcsány akar.

Most éppen Karácsony Gergelyt nézte ki magának, de ez bármelyik pillanatban megváltozhat – vélte Kubatov, aki rámutatott: Karácsonyék olyan „nagy” fővárosi eredményekről tudnak beszámolni az eltelt közel két évben, hogy sikerült rovarhoteleket és méhlegelőket létesíteni, valamint tervben volt a birkalegelők létrehozása is. – Olyan, mintha egy rossz viccet mesélnék, de ez utóbbi is egy valós elképzelés volt – fogalmazott. 

Véleménye szerint ugyanakkor 

ez sajnos nem meglepő, mert elég ránézni Karácsony munkatársaira, akik szinte kivétel nélkül a Gyurcsány–Bajnai-kormányból megismert emberek. Az ő teljesítményüket pedig jól ismerjük 2010 előttről és az mindig csődhöz vezetett

  – mutatott rá.

Kubatov kitért a baloldalon felháborodást keltett gyermekvédelmi törvényre is.  – Ez a tökéletes példája a liberális kisebbség akaratának. Van egy nagyon erős lobbi, aminek mi most ezzel a törvénnyel a tyúkszemére léptünk és ez nagyon fáj nekik, de nekünk meg kell védenünk a gyermekeinket – magyarázta Kubatov. A fideszes politikus meggyőződése, hogy abban, hogy a gyerekeket meg kell védeni a pedofiloktól, az emberek szinte teljes egésze egyetért és abban sincs vita, hogy a szülőknek van joga eldönteni azt, hogy a gyerekeiket hogyan nevelik.
 

A teljes interjú IDE kattintva érhető el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.