időjárás 4°C Stefánia 2023. november 28.
logo

Soros egyeteme támogatja a FreeSzfe Egyesületet

Nagy Orsolya
2021.08.28. 14:27 2021.08.28. 14:36
Soros egyeteme támogatja a FreeSzfe Egyesületet

Tantermekkel, kollégiumi szobákkal, próbateremmel segíti a Közép-európai Egyetem (CEU) a Színház- és Filmművészeti Egyetemet elhagyó diákoknak programot indító FreeSzfe Egyesületet.

A FreeSzfe köszöni a CEU nagylelkű támogatását – írta az egyesület Facebbok-oldalán. Mint megjegyezték: a Közép-európai Egyetem (CEU) úgy döntött, segít a FreeSzfe Egyesületnek, így néhány tantermet ajánlott fel budapesti, belvárosi campusán. 

„Ezeket a termeket filmes hallgatóink fogják használni, illetve néhány új, induló kurzusunk helyszínei is lesznek idén szeptembertől. Ezen kívül a CEU Konferenciaközpont és Kollégium magas színvonalú kollégiumi szobákat biztosít hallgatóinknak, illetve próbatermet színházi képzéseinknek” – sorolták a Soros György egyeteme által felajánlott segítséget. Megjegyezték, enélkül nem tudnák elkezdeni a következő félév oktatását, sőt, a FreeSzfe Egyesület első tanévét sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.