„A legsötétebb Demszky–Hagyó-korszak titkolózása folyik újra a fővárosban"

Wintermantel Zsolt szerint Karácsony BKK-val kapcsolatos ígéreteiből jelenleg semmi nem valósul meg.

Forrás: Facebook2021. 08. 30. 21:11
WINTERMANTEL Zsolt
Budapest, 2018. november 13. Wintermantel Zsolt, a IV. kerület fideszes polgármestere beszédet mond a kisgyermeket nevelõk tiszteletére állított szobor avatásán az újpesti Király utcában 2018. november 13-án. A szobor, amely egy fiatal nõ és két kisgyermek alakját formázza, Koncz Viktória Éva szobrászmûvész alkotása. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Tekintettel arra, hogy most már sokadjára nem kapok érdemi tájékoztatást fontos és aktuális ügyekben, sőt eljutottunk odáig, hogy érdemi reakció sem érkezik, így tiltakozásul az igazgatóság holnapi ülésén nem veszek részt” – olvasható a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. igazgatósági tagjának levelében. 

Wintermantel Zsolt szerint a legsötétebb Demszky–Hagyó-korszak titkolózása folyik újra a fővárosban:

alapvető információkat, a felelősségteljes döntéshozáshoz szükséges adatokat és a BKK által elkészített számításokat és elemzéseket nem küldik meg az igazgatóság tagjai számára. 

Újpest korábbi fideszes polgármestere rámutatott: 

Karácsony átláthatóságot, szakmaiságot és részvételi demokráciát ígért, de ezekből jelenleg semmi sem valósul meg a BKK-nál.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.