A Fidelitas is csatlakozik a kormánypártok petíciójához

A magyar nemzetet lábbal tipró baloldali politika napjai leáldoztak és nem fogjuk hagyni, hogy még egyszer visszatérjenek – hangsúlyozta a Fidelitas.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI-OS2021. 09. 06. 17:57
null
Budapest, 2021. szeptember 1. A Fidesz s a KDNP a Stop, Gyurcsny! Stop, Karcsony! elnevezs petcijnak alrsgyjt vei a belvrosi Ferenciek tern 2021. szeptember 1-jn. MTI/Balogh Zoltn Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közép-Európa legnagyobb ifjúsági szervezeteként a Fidelitas is csatlakozik a Fidesz által kezdeményezett, szeptember 1-jén indított petícióhoz,

 ezért tagjaink a közterületi standoknál tájékoztatják azokat a magyar embereket, akik nem akarják, hogy a Gyurcsány-korszak emberei és rémtettei ismét visszatérjenek – hangsúlyozta közleményében a nagyobbik kormánypárt ifjúsági szervezete, miután az országos választmány ülésén politikai nyilatkozatot fogadtak el.

A Fidelitas felidézte: a bukott baloldal politikai vezetői egyszer már teljesen tönkretették és eladósították Magyarországot, a gyermekektől elvették a tanulás lehetőségét, a tandíj bevezetésével pedig hadjáratot indítottak a fiatalok ellen. 

Családok millióit tették tönkre, az otthonteremtési támogatások és a családi adókedvezmények megszüntetésével büntették a gyermekeket vállalókat. Ártatlan tüntetőket gumibotoztak és az ünneplő tömegbe lövettek.

 Többszörösére emelték a gáz és az áram árát, nem volt ingyenes tankönyv, sem közétkeztetés a diákoknak – sorolták. 

Ugyanakkor – hívták fel a figyelmet – 12 évvel a csúfos bukás után Gyurcsány Ferenc és emberei most ismét arra készülnek, hogy megszerezzék a hatalmat. – Demokráciából és toleranciából akarnak bennünket folyamatosan kioktatni úgy, hogy közben megpróbálják letagadni és elfeledtetni múltjukat. Ezt pedig mi nem hagyhatjuk! – húzták alá, kiemelve: 

az embereket kisemmiző, a magyar nemzetet lábbal tipró baloldali politika napjai leáldoztak és nem fogják hagyni, hogy még egyszer visszatérjenek. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.