Menczer Tamás: Nem tudom, Karácsony tartana-e reggel hatkor operatív törzs ülést

Az államtitkár emlékeztetett, hogy a főpolgármester fél kilenc körül, álmosan szokott bejelentkezni különböző helyekről.

2021. 09. 29. 20:24
MENCZER Tams
Budapest, 2019. szeptember 18. Menczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megítéléséért felelõs államtitkár sajtótájékoztatót tart a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2019. szeptember 18-án. A Külgazdasági és Külügyminisztérium a Keresztény Újságírók Nemzetközi Konferenciája fõszervezõjeként 5 millió forintot adományoz a Magyar Ökomenikus Segélyszervezetnek az iraki veszélyeztetett helyzetben lévõ keresztény közösségek támogatására. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Hölgyeim, uraim, a vírus nem tudja, hogy hétvége van, holnap reggel hatkor találkozunk – utalt vissza a miniszterelnök mondandójára szerdai Facebook-bejegyzésében Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára. Mint mondta, Orbán Viktor akkor leszögezte, hogy amikor a magyar emberek munkába indulnak, már tudniuk kell, hogy az operatív törzs addigra megtartotta az aktuális ülését.  Az államtitkár Karácsony Gergelyről szólva kijelentette:

A főpolgármester nyolc, fél kilenc környékén, álmosan szokott megjelenni meg bejelentkezni különböző helyeken. Nem tudom ő tartana-e reggel hatkor operatív törzs ülést.

 

Emlékezetes, Karácsony Gergely főpolgármester augusztus 23-én délelőtt fél 10-kor láthatóan álmosan, kávézás közben egy Facebook-videóban jelentkezett be az előválasztás kezdetének apropóján. Sokan felháborodtak a főpolgármester hanyag magatartása miatt.

–Fél 10-kor hullafáradtan egy kávé mellől bejelentkezni otthonról? Nincsen több kérdésem azzal kapcsolatosan, hogy vajon miért tűnik gazdátlannak Budapest, miért vannak állandóan dugók a nyári szünetben is, miért elhanyagoltak a közterek, miért születnek átgondolatlan és összehangolatlan lépések 

– reagált akkor a főpolgármester reggeli rutinjára Deák Dániel. Azonban nem csupán a XXI. Század Intézet elemzője mondta el véleményét a főpolgármesterről.

Karácsony Gergely fél 10-kor, álmos szemekkel, egy csésze kávé mellől jelentette be, hogy nyugodjunk meg, lassan megmenti Magyarországot. Eközben Orbán Viktor az elmúlt másfél évben, közel minden hajnalban már az operatív törzs ülésein tette a dolgát és ténylegesen a magyarok megmentésén dolgozott

– rögzítette Kötter Tamás. Továbbá az író aláhúzta: „Ez a különbség egy felelős vezető és egy sértődött óvodás között.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.