Visszatérnének az országrombolók

„Gyurcsány Ferenc vezetésével jutna ismét hatalomra a 2010 előtti baloldal, amely hat év kormányzás alatt a csőd szélére vezette Magyarországot” – fogalmazott Szolomayer Balázs Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában. A legutóbbi adásban Szolomayer Balázs és Tóth Erik, az Alapjogokért Központ vezető elemzői voltak Czirják Imre szerkesztő-műsorvezető vendégei, ahol szó esett a Fidesz Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! kampányáról, Orbán Viktor miniszterelnök Rómába tett látogatásáról, valamint arról is, hogy a német állam számára fontosabb volt több tízezer doboz sör kimentése Afganisztánból, mint a tálib hatalomátvétel megakadályozása, a segítségre szorulók kimenekítése.

Forrás: Karc FM2021. 09. 02. 14:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Karácsony Gergely lesz Gyurcsány Ferenc jelöltje a 2022-es választáson, a baloldali pártok pedig ugyanolyan tisztakezű politikusként próbálják ábrázolni a főpolgármestert, ahogy korábban tették ezt Bajnai Gordonnal is” – emelte ki Szolomayer Balázs. Tóth Erik hozzátette: „Minden objektív tényadat alapján kijelenthető, hogy 2002 és 2010 közötti balliberális kormányzás volt a legsikertelenebb a rendszerváltoztatás óta. A GDP-arányos államadósság 55-ről több mint 80 százalékra nőtt, az államháztartási hiány hét-kilenc százalék között mozgott éveken át. A munkanélküliek aránya megduplázódott, a foglalkoztatottak létszáma pedig jelentősen csökkent.” 

„Akár a következő, 2024-es európai parlamenti választásokat megelőzően létrejöhet egy új jobboldali politikai tömb az Európai Unióban, amelynek alapjait Orbán Viktor teremtheti meg. A Giorgia Melonival tartott kétoldalú egyeztetés is azt mutatja, hogy erre van fogadókészség Európában, azonban a feladat közel sem egyszerű, vagy rövid idő alatt végrehajtható” – fogalmazott Tóth Erik. „Orbán Viktornak egyszer már sikerült egyesítenie a fragmentált jobboldalt Magyarországon, miért ne sikerülhetne neki ez európai léptékben is?” – tette fel a kérdést Szolomayer Balázs. 

A Bolond lyukból rovatban arról esett szó, hogy Németország kimenekített 65 ezer doboz sört Afganisztánból. Szolomayer Balázs szerint „ez a hír hitelesen ábrázolja azt, hogy mennyire elhibázott és meg nem tervezett módon történt meg az amerikaiak által elindított, Afganisztánt magára hagyó misszió”. Tóth Erik arra hívta fel a figyelmet, hogy az afganisztáni kivonulás miatti illegális bevándorlás egy utoljára 2015-ben látott, migrációs hullámot indíthat el Európa irányába. 

Az igazság órája augusztus 31-i adását IDE kattintva hallgathatják meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.