A férfiak terhességéhez kötnék az uniós forrásokat

Azért akarják most megvonni a Magyarországnak járó uniós forrásokat, mert nem vagyunk hajlandók elismerni, hogy egy férfi lehet terhes – fogalmazott Kovács István Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában. Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója, Farkas Vajk, az Alapjogokért Központ vezető elemzője és Czirják Imre szerkesztő-műsorvezető a legutóbbi adásban többek között a LIBE-bizottság delegációjának budapesti látogatásáról, Soros György spanyolországi befolyásáról és a minnesotai gyerekek genderelméleti indoktrinációjáról beszélgettek.

Forrás: Karc FM2021. 10. 06. 17:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A LIBE-bizottság pártatlanságával kapcsolatban komoly kérdéseket vet fel, hogy Donáth Anna azon román párttól kapta a székét a küldöttségben, amelynek a Momentum kampányolt a magyar pártok ellen Romániában – jelentette ki Kovács István. Az igazgató szerint elvárható lenne, hogy 

a pártatlanság jegyében ne legyen tagja a delegációnak a vizsgált ország képviselője

Farkas Vajk szerint a vizsgálóbizottság összetétele, és a kérdéses témák jól illusztrálják, hogy miért antipatikus sok választónak az Európai Unió működése. „A bizottság kifejezetten olyan képviselőkből áll, akik Magyarországgal szemben elfogultak, számon kérik, hogy miért nem fogadunk be migránsokat, és miért nem engedjük be az LMBTQ-propagandistákat az iskolákba” – mutatott rá a vezető elemző.

Kovács István szerint ezek alapján kijelenthető, hogy a küldöttség nem a jogállamiság helyzetének vizsgálata miatt érkezett hazánkba, hanem azért, hogy az ellenzék 2022-es kampányát segítse. A jelentés kiegyensúlyozottságával kapcsolatban Falus Vajk azt mondta: 

mutatóba meghívtak pár embert, aki a szembesítette őket a valósággal, de az ő véleményük minden bizonnyal nem fog megjelenni az összegzésben 

„Spanyolországot egy baloldali-kommunista koalíció vezeti, tehát minden, amit a haladó nyugati elitről gondolunk az ott megvalósul: Pedro Sánchez miniszterelnök például elsők között fogadta Soros Györgyöt, hogy kormányzásról tárgyaljanak” – fogalmazott Farkas Vajk. A kormány által elfogadott 2050-ig szóló tervben említés sincs családtámogatásról, 

ellenben évi 250 ezer migráns betelepítését tervezik.

 A vezető elemző elmondása szerint a baloldali előrenyomulás a konzervatív erők szellemi műhelyeit is felpezsdítette, ezért is találkozott delegációjukkal az Alapjogokért Központ küldöttsége.

„Annak ellenére, hogy jelenleg a kommunizmus bontogatja szárnyait Spanyolországban, nagyon is megújulóban vannak a konzervatív és keresztény szervezetek, de ez világszintű jelenség” – állapította meg Kovács István. „Ennek a reneszánsznak az egyik központja Budapest, utalva ezzel a hazánkban szervezett számos nemzetközi konferenciára és neves gondolkodóra, aki az utóbbi időben fővárosunkba látogatott.” 

A konzervatív intellektuális pezsgés következő fóruma a CPAC, republikánus konferencia budapesti megrendezése lesz 

– mondta az igazgató. 

Ez egy őrület, amit vallásos rajongással kell körül ugrálni mindenkinek

– jelentette ki Kovács István azon hír kapcsán, miszerint egy minnesotai intézményben óvodás és alsó tagozatos gyerekek számára tartottak
homoszexualitást, transzneműséget bemutató szerepjátékokat. Az ilyen hírek is jelzik, hogy tényszerű hazugság, hogy a gyermekvédelmi törvény felesleges, valamint, hogy Magyarországon senki sem akar hasonlót. 

Ebben a folyamatban a legszörnyűbb körülmény, hogy alattomosan, a hátsó ajtón keresztül próbálják meg ezt a fajta propagandát a gyerekekre kényszeríteni

– húzta alá Farkas Vajk. A
vezető elemző szerint ezért fontos, hogy időben fellépjünk mindez ellen és megelőzzük a gender ideológia magyarországi elburjánzását. 

A legutóbbi, október 5-i adást IDE kattintva hallgathatják meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.