időjárás 11°C Adalbert 2022. szeptember 27.
logo

Dobrev Klára: Aki szétveri az összefogást, az nem fog nyerni jövő tavasszal

Magyar Nemzet
2021.10.12. 11:02 2021.10.12. 13:36
Dobrev Klára: Aki szétveri az összefogást, az nem fog nyerni jövő tavasszal

Márki-Zay Péter túllépte a demokratikus verseny határait – jelentette ki mai élő videójában közösségi oldalán Dobrev Klára. A Gyurcsány-párt miniszterelnök-jelöltje szerint az előválasztásnak nevezett háziverseny második fordulója előtt jelent meg a gyűlölködés a baloldali térfélen, mint mondta, előtte csak boldog embereket látott országszerte, most viszont mindenki csalódott. 

A recept ismert, Orbántól Trumpig – mondta Dobrev, aki azt is állította, hogy eddig egyszer sem reagált Márki-Zay támadásaira. Szerinte hódmezővásárhelyi vetélytársa éppen szétveri az ellenzéki összefogást. 

Aki lezahaárulózza az ellenfeleit, az nem fog tudni jövő tavasszal nyerni

– húzta alá a DK-s jelölt, aki szerint a Karácsony Gergely által támogatott Márki-Zay Péter már decemberre szét fogja robbantani a baloldali összeborulást. 

Tesztoszteron és hiúság fűti a politikát, amivel szemben állnak, Dobrev ettől védené meg a baloldal választási szövetségét, ha kell, akkor küzdelemben is. Szerinte aki a kormányváltásért küzd, az a hazáért küzd.

Ismert, Márki-Zay Péter amióta egyedüli kihívóként maradt állva a Gyurcsány-showban Dobrev Klára ellenében, azóta a DK-t és annak szimpatizánsait támadja. 

A hódmezővásárhelyi polgármester kampányának legerősebb állítása, hogy csak ő képes legyőzni jövőre a Fideszt, a Gyurcsány-párt jelöltje erre képtelen lenne. 

Korábban egyébként Karácsony Gergely kampányának is ez volt a fő üzenete, mai tájékoztatóján pedig Dobrev is ezt vetítette előre, önmagára kihegyezve az állítást. 

Borítókép: 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.