Helyzetjelentés: így próbálkoznak a magyar határon a migránsok + videó!

Nem szűnik, sőt egyre erősödik a migrációs nyomás a déli határszakaszon, a magyar kormány videójából pedig kiderül, hogyan állja útját az illegális határátlépési kísérleteknek a magyar védelmi rendszer.

Forrás: Facebook2021. 10. 02. 18:23
null
Ásotthalom, 2021. augusztus 2. Rendõrautó járõrözik az ideiglenes biztonsági határzárnál a magyar-szerb határon, Ásotthalomnál 2021. augusztus 2-án. MTI/Rosta Tibor Fotó: Rosta Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre több migráns próbál átjutni a déli határzáron. A kormány hivatalos Facebook-oldalán közzétett videójából kiderül, hogy Szerbia irányából alagutat ásnak, létrákat támasztanak a kerítéshez, és ezen próbálnak átjutni hazánkba az illegális bevándorlók.

Önmagában ez nem puszta kerítés, hanem technikai erővel, technikai eszközökkel van megerősítve; éjjellátókkal, kamerákkal, hangjelző berendezésekkel, amelyre élőerő reagál – derült ki a videóból.

(Borítókép: Rendőrautó járőrözik az ideiglenes biztonsági határzárnál a magyar–szerb határon, Ásotthalomnál. Fotó: MTI/Rosta Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.