Szentkirályi Alexandra: Már lehet jelentkezni a bankoknál a hitelmoratórium meghosszabbításáért

A hitelválságba került családoknak hitelmoratóriumot biztosít a kormány, amit a rászorultak június 30-ig továbbra is igénybe vehetnek.

Forrás: Facebook2021. 10. 08. 15:45
SZENTKIRÁLYI Alexandra
Budapest, 2020. január 30. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivõ a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2020. január 30-án. MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már lehet jelentkezni a bankoknál a hitelmoratórium meghosszabbításáért – mondta el Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a legfrissebb Kormányinfó Plusz-videóban a közösségi oldalán. 

A 2008-as válság idején az akkori kormány mindenféle segítség nélkül hagyta a hitelválságban a családokat. Mi ezzel szemben hitelmoratóriumot biztosítottunk számukra, amit a rászorultak június 30-ig továbbra is igénybe vehetnek.

A kormányszóvivő hangsúlyozta, hogy ezt a döntést a nemzeti konzultációban a résztvevők 91 százaléka támogatta.

Mindezek segítik, hogy a magyar lakosság megerősödjön és a hiteleket rendezni tudja

 – közölte Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.