időjárás -1°C Mária 2022. december 8.
logo

Szentkirályi Alexandra: Meg kell védenünk a munkát terhelő alacsony adókat!

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2021.10.04. 13:00 2021.10.04. 13:26
Szentkirályi Alexandra: Meg kell védenünk a munkát terhelő alacsony adókat!

Vannak kormányok, amelyek a válságok árát az emberekkel és a vállalkozásokkal fizettetik meg, pénzt hajtanak be és adót emelnek. Mi a válságban sem ezt az utat választottuk. Ahhoz, hogy Magyarország tovább erősödjön, meg kell védenünk a munkát terhelő alacsony adókat – mondta el Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Facebookra feltöltött legfrissebb videójában.

Szentkirályi Alexandra kifejtette, a munkát terhelő adók csökkennek, a gazdaság nő, azonban a járvány miatt félő volt, hogy odalesz minden, amiért az elmúlt években megdolgoztunk. 

A magyar kormány azonban a válságban sem az adóemelés eszközét választotta, a magyar vállalkozásoknak Európa legalacsonyabb társasági adóját biztosítjuk és számos kisadót is csökkentettünk

– közölte a kormányszóvivő. Elmondta, a kormány a járvány ellenére is kitartott az adócsökkentés politikája mellett, ami 2010 óta bizonyított. 

Borítókép: MTI/Mohai Balázs

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.