Szentkirályi Alexandra: Meg kell védenünk a munkát terhelő alacsony adókat!

A kormány a járvány ellenére is kitartott az adócsökkentés politikája mellett, amely 2010 óta bizonyított.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 10. 04. 13:00
SZENTKIRÁLYI Alexandra
Budapest, 2020. július 24. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a nemzeti konzultációról tart sajtótájékoztatót az Igazságügyi Minisztériumban 2020. július 24-én. MTI/Mohai Balázs Fotó: Mohai Balázs
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vannak kormányok, amelyek a válságok árát az emberekkel és a vállalkozásokkal fizettetik meg, pénzt hajtanak be és adót emelnek. Mi a válságban sem ezt az utat választottuk. Ahhoz, hogy Magyarország tovább erősödjön, meg kell védenünk a munkát terhelő alacsony adókat – mondta el Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Facebookra feltöltött legfrissebb videójában.

Szentkirályi Alexandra kifejtette, a munkát terhelő adók csökkennek, a gazdaság nő, azonban a járvány miatt félő volt, hogy odalesz minden, amiért az elmúlt években megdolgoztunk. 

A magyar kormány azonban a válságban sem az adóemelés eszközét választotta, a magyar vállalkozásoknak Európa legalacsonyabb társasági adóját biztosítjuk és számos kisadót is csökkentettünk

– közölte a kormányszóvivő. Elmondta, a kormány a járvány ellenére is kitartott az adócsökkentés politikája mellett, ami 2010 óta bizonyított. 

Borítókép: MTI/Mohai Balázs

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.