Új főszerkesztője lesz a Népszavának

Távozik a Népszavától Friss Róbert főszerkesztő és visszatér a lap élére az eddigi tiszteletbeli főszerkesztő – olvasható a Mandiner cikkében.

Forrás: MANDINER2021. 10. 18. 11:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Távozik a Népszavától Friss Róbert főszerkesztő és visszatér a lap élére az eddigi tiszteletbeli főszerkesztő, Németh Péter, aki szerint nagy kihívás az „ellenzék lapját” vezetni a választási kampány hajrájában – írja a Mandiner.

Németh Péter a 2000-es évek elejétől, tizenöt éven keresztül irányította a Népszavát főszerkesztőként. 2017-ben a háttérbe húzódott, de tiszteletbeli főszerkesztőként továbbra is rendszeresen publikált a lapban. Mostantól azonban ismét a lap élére áll, mint elmondta

Nincs is annál nagyobb kihívás, mint fél évvel a választások előtt egy ellenzéki napilapot, az »ellenzék lapját« ütőképesen működtetni, ráadásul a legnagyobb ellenszélben

– nyilatkozott a régi-új főszerkesztő.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Youtube

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.