Fidelitas: Szabó Tímea ismét hozta a formáját

Karácsony Gergely Párbeszédes társelnök társa, a vállalhatatlan parlamenti viselkedésével médiában bohóckodó Szabó Tímea ismét hozta a formáját – mondta Ozsváth Kálmán, a Fidelitas szóvivője az ifjúsági szervezet által közzétett videóban.

Forrás: Facebook/Fidelitas2021. 11. 17. 11:50
Karácsony Gergely; Szabó Tímea
Budapest, 2016. január 10. Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért (PM) újraválasztott társelnöke, a párt elnökségének tagja beszél (j), mellette Karácsony Gergely, a PM újraválasztott társelnöke, a párt elnökségi tagja a PM tisztújító kongresszusa utáni sajtótájékoztatón a budapesti K11 Művészeti és Kulturális Központban 2016. január 10-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Most kivételesen nem az országházban műsorozott, hanem a nyílt utcán hülyézett le egy őt kérdező újságírót –hangzik el a Fidelitas videójában.

Ozsváth Kálmán szerint a Párbeszéd társelnöke biztosan elfelejtette már azt az öt évet, ami alatt ő is újságíróként dolgozott, hiszen ha emlékezne, tudná, hogy 

ebben a szakmában bizony kérdéseket szoktak feltenni, amire illik értelmes, felnőtt ember módjára válaszolni, pláne, ha valaki országgyűlési képviselő. 

Vagy, ahogy korábban Karácsony Gergely mondta, olyan országban szeretne élni, ahol az embereket hagyják dolgozni, ahol az újságíró kérdezhet – idézte fel a főpolgármester szavait a Fidelitas szóvivője.

Képviselő asszony, inkább ne beszéljen! – zárta sorait Ozsváth Kálmán.

A Fidelitas videóját itt tekintheti meg: 

Borítókép: Szabó Tímea, mellette Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.