A Fidesz Novák Katalint jelöli a köztársasági elnöki posztra

Orbán Viktor szerint elődeihez hasonlóan Novák Katalin is el fog tudni szakadni a pártpolitikától államfőként.

Magyar Nemzet
2021. 12. 21. 10:24
null
Novák Katalin Család politikáért Felelős Miniszter Asszony Október elsejétől . 20200921 Budapest Fotó Bach Máté Magyar Nemzet Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Novák Katalint jelölte köztársasági elnöknek a Fidesz-frakció – erősítette meg az ATV értesülését Orbán Viktor miniszterelnök a keddi, évzáró Kormányinfón.

 – Ahogy Göncz Árpád és Áder János el tudott szakadni a pártpolitikától köztársasági elnökként, úgy ez Novák Katalinnak is sikerülhet – mondta el sajtókérdésre válaszolva a kormányfő. 

Orbán Viktor arról is tájékoztatott, hogy Novák Katalin várhatóan január elsejéig lesz miniszter, miután őt javasolják majd államfőnek a következő öt évre. 

Borítókép: Novák Katalin családokért felelős miniszter (Fotó Bach Máté/Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.