Balesetet szenvedett Márki-Zay Péter

A baloldal miniszterelnök-jelöltjének a keze sérült meg strandolás közben – írja a Mandiner.

Forrás: MANDINER.HU2021. 12. 19. 14:18
null
20211010 Budapest Kormányváltó nagygyűlés fotó: Kurucz Árpád (KA) Magyar Nemzet képen: Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító elnöke, miniszterelnök-jelölt Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elmarad Márki-Zay Péter szokásos vasárnapi élő bejelentkezése. A döntés hátteréről órákon keresztül semmit sem lehetett tudni.

Először egy képes poszt jelent meg a szikár bejelentéssel, ezt később törölték Márki-Zay oldaláról. Ezután felbukkant egy sima szöveges poszt, immár „Kedves Barátaim!” megszólítással, de néhány perc után ennek is nyoma veszett, igaz, picit később visszakerült az oldalra – veszi sorra az eseményeket a Mandiner.

Végül az alábbi Facebook-bejegyzésben kristályosodott ki a helyzet:

„Kedves Barátaim!

Egy kisebb, jól sikerült sürgősségi műtéten vagyok túl. A kampány nem áll meg, pár nap múlva begipszelt kézzel folytatom.

A szombati napot az egységes ellenzék jelöltjeinek felkészülésével töltöttük, de az este a családé volt, a gyerekeimmel az egyik budapesti strandfürdőben találkoztunk, együtt játszottunk, amikor baleset ért. A hamar elvégzett orvosi vizsgálat a bal kezem egyik csontjának olyan jellegű törését állapította meg, amit operálni kellett. A műtét vasárnap reggel megtörtént, a sebész elmondása szerint rendben ment. Remélem, minél hamarabb hazaengednek Hódmezővásárhelyre. Az alkaromat január végéig kell rögzíteni, azaz az ünnepek alatt és után egy darabig marad a gipsz…”

A teljes Facebook-bejegyzés alább olvasható el:

A Mandiner eredeti cikke ITT érhető el.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.