Évnyitó ünnepséget tartott a Mediaworks tehetséggondozó program

Január elején startol az ösztöndíjas gyakornoki munka első szemesztere.

2021. 12. 21. 20:15
Fotó: MIRKÓ ISTVÁN
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tehetséggondozó foglalkozásra felvételt nyert fiatal jelentkezők mindannyian rendkívül értékes, színes és nagy tudásszomjjal megáldott egyéniségek, akik a tegnapi napon tartott ünnepélyes „évnyitó” keretében személyesen is megismerkedhettek a program előadóival, mentoraival, és egy rövid betekintést nyerhettek a Mediaworks legnagyobb szerkesztőségének műhelymunkájába.

Az első „becsengetésig” a visszaszámlálás elkezdődött…

De addig is jó szívvel ajánljuk Facebook-oldalunkon előadóinkról, mentorainkról közzétett rövid bemutatkozó videóinkat leendő résztvevőinknek és mindazoknak, akik még csak kacérkodnak a Mediaworks tehetséggondozó programra való jelentkezés gondolatával– olvasható a Mediaworks tehetséggondozó program Facebook-oldalán.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, gyakorlatorientált tehetséggondozó programot indít hazánk legnagyobb médiavállalata, a Mediaworks Hungary Zrt., amely során a résztvevők a magyar konzervatív sajtó kiemelkedő szereplőiből összeállított előadókkal és mentorokkal dolgozhatnak együtt.

A tehetséggondozó program Facebook-oldalára feltöltött videóból az is kiderült, kik vannak azok között a neves médiaszemélyiségek között, akik a programban részt vevő fiatalokat gondozzák, segítik, mentorálják, akiktől elleshetik a szakma fortélyait.

A tehetséggondozó programra jelentkezők olyan neves újságírók, szerkesztők, sokat tapasztalt és ismert médiamunkások előadásait hallgathatják, mint Toót-Holló Tamás, a Magyar Nemzet főszerkesztője, Nagy Árpád, a lap főszerkesztő-helyettese, Sitkei Levente külpolitikai újságíró, lapszerkesztő, Tóth Loretta, az újság külpolitikai rovatának szerkesztő-újságírója, Csejk Miklós, a kultúra rovat újságírója, Szentesi Zöldi László, a Demokrata publicistája, Jakubász Tamás, a Mediaworks–Hírcentrum főszerkesztő-helyettese és Ballai Attila, a Mediaworks sportüzletágának igazgatója.

A hallgatókat mentorként – többek között – Borsodi Attila, a Magyar Nemzet belpolitikai újságírói, Kiss Sándor, a Mediaworks központi online szerkesztőségének főszerkesztő-helyettese és Czirják Imre, a Mediaworks központi print szerkesztőségének főszerkesztő-helyettese segíti majd.

Borítókép: Mediaworks tehetséggondozó program résztvevői (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.