Fideszes árulókról beszélt a kórházból bejelentkező Márki-Zay

A 444-en megjelenő, baloldal számára kedvezőtlen kutatás Márki-Zay szerint nem is kutatás, a baloldal pedig egységes, noha tele van árulókkal – írta cikkében a Mandiner.

Forrás: mandiner.hu2021. 12. 19. 20:11
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rendhagyó módon, ezúttal egy kórházi ágyból tartotta szokásos vasárnap esti videós bejelentkezését Márki-Zay Péter, miután szombat este egy budapesti strandfürdőben balesetet szenvedett, amelynek következtében meg kellett műteni a kezét. 

A baloldal közös miniszterelnök-jelöltje a rövid helyzetjelentés után gyorsan rátért a nemrégiben a 444.hu-n megjelenő, a baloldal számára kedvezőtlen közvélemény-kutatási eredményre, amellyel kapcsolatban úgy fogalmazott: „Ezt a kutatást mi még kutatásnak sem nevezzük. Az eredmény nagyon alaposan felvetette a gyanút, hogy az ellenség keze betette a lábát a főhadiszállásunkra is”.

Véleménye szerint a kutatás elkészítése, megalapozatlansága és a kiszivárogtatás nagyon komoly gyanút ébreszt, hogy a felmérés hátterében a Fidesz áll. Miután arról beszélt, hogy árulók vannak a soraikban, Márki-Zay megnyugtatta követőit, hogy a baloldal egységes, „nem áll rosszul”, viszont a jövőben fel kell készülniük arra, 

hogy az ellenzéki árulókat is aktivizálni fogja Orbán Viktor. 

Márki-Zay szerint a Fidesz érdeke a baloldal megosztottságát hangsúlyozni: 

Aki elégedetlenkedik, aki jelöltcseréről beszél akármilyen vonatkozásban, az csak a Fidesz érdekében tevékenykedik

– fogalmazott a politikus, akinek videóját teljes terjedelmében alább tekinthetik meg:

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Facebook/Képernyőfotó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.