Gattyán György miniszterelnök lenne, pártja nevét is elárulta

A milliárdos kijelentette: ha csak négy évre is, de elvállalná a miniszterelnökséget.

Magyar Nemzet
Forrás: ATV2021. 12. 18. 8:50
Gattyán György
Székesfehérvár, 2020. május 7. Gattyán György, a Docler cégcsoport alapító-tulajdonosa a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központban tartott adományátadáson 2020. május 7-én. Hatvan teqballasztalt kaptak adományként magyarországi gyermekotthonok a Docler cégcsoport felajánlásaként. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nem célja a miniszterelnökség, de ha muszáj, rövid időre elvállalja – árulta el Gattyán György az ATV tegnap esti műsorában. Kifejtette, hogy ez a rövid idő maximum négy évet jelent számára. Bejelentette azt is, hogy 

hivatalosan is elindulnak a 2022-es választáson. 

Gattyán György pártja a Megoldás Mozgalom, programjának központjában a digitalizáció áll. Mint a műsorban kifejtette a digitalizáció beindítja a gazdaságot is, ezenfelül pedig rengeteg előnye van. 

– Bejelentem hivatalosan és ünnepélyesen, hogy aktivizáljuk pártunkat, és elindulunk a 2022-es választásokon – fogalmazott Gattyán. Utalt arra, hogy a 444.hu cikke alapján zuhant az ellenzéki összefogás támogatottsága, ez is ösztönözte őket arra, hogy induljon. Azt is elmondta, hogy az ellenzéki összefogással és az ő szavazataikkal van esély a kormányváltásra. – Egyértelműen a kormányváltás a cél! – mondta a milliárdos. Hozzátette: 

nem biztos, hogy mind a 106 egyéni választókerületben lesz jelöltjük, de a lehető legtöbb helyen akarnak indítani valakit országszerte.

Elárulta, hogy annyit szánna a kampányra, amennyi szükséges. Folytatni fogják a digitalizációs ka​mpányt, ez jelenleg egymilliárdos költségvetéssel fut, illetve teljesen más keretet jelent a pártra fordítandó pénz. 

Borítókép: Gattyán György (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.