Hollik István: A baloldal eltörölné a rezsicsökkentést és a 13. havi nyugdíjat

Hatalomra kerülése esetén a baloldal eltörölné a rezsicsökkentést és a 13. havi nyugdíjat – hangsúlyozta csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Forrás: MTI2021. 12. 23. 14:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hollik István azt mondta: az elmúlt napokban kiderült, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje mit gondol valójában a 13. havi nyugdíjról. 

Márki-Zay Péter ugyanis azt nyilatkozta, hogy egyetértett Bajnai Gordon volt miniszterelnökkel abban, hogy a 13. havi nyugdíjat meg kellett szüntetni, és azt felelős döntésnek nevezte

 – közölte a kormánypárti politikus.

A Fidesz kommunikációs igazgatója hozzátette: 

most Márki-Zay Péter még továbbment, azt mondta a Covid után, a járvány nehézségei közepette 13. havi nyugdíjat adni az időseknek „böszmeség”.

Mi ezt nem így gondoljuk

– jelentette ki a fideszes politikus, hozzátéve: úgy gondolják a járvány mindenkit nehéz helyzetbe hozott, ezért mindenkinek segíteni kell: a magyar családoknak, a magyar vállalkozásoknak, a magyar időseknek is.

Hollik István szerint azzal, hogy most Márki-Zay Péter ismét megtámadta a 13. havi nyugdíjat, egyértelműen látszik: 

ez a baloldal ugyanaz a baloldal, amely a kormányzása alatt nem csinált mást, csak pluszterhet rakott az emberek, az idősek vállára.

Több terhet raktak az idősek vállára például azzal, hogy egekbe emelték a rezsi árát és elvették a 13. havi nyugdíjat – jegyezte meg.

A Fidesz–KDNP ezzel szemben azon dolgozik, hogy Magyarország előre menjen, és a gazdaság jó teljesítményéből mindenki részesüljön, így az idősek is – emelte ki a politikus, megjegyezve: ezért is kaptak az idősek nyugdíjprémiumot, s ezért építik vissza a 13. havi nyugdíjat, amelyet teljes egészében megkapnak a nyugdíjasok 2022-ben.

Ne engedjük, hogy a baloldal hatalomra kerüljön, hiszen akkor egyértelmű, hogy a rezsicsökkentés mellett a 13. havi nyugdíjat is eltörölné

 – szögezte le Hollik István.

Borítókép: Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója (Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.