Jövő nyáron is hangot ad a tehetségnek az MCC

2022 nyarán ismét megrendezi a Mathias Corvinus Collegium az MCC Fesztet.

Magyar Nemzet
2021. 12. 10. 14:30
null
20210805 esztergom matheas corvinus mcc egyetemi fesztival gulyas gergely shiffer andras havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Óriási sikere volt az idei háromnapos MCC Fesztnek, így a Mathias Corvinus Collegium (MCC) jövőre is megrendezi egyedülálló tehetséggondozó fesztiválját, amelyet 2022. július 28–30. között tartanak majd Esztergomban 

– olvasható a szervezet lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Mint ismert, idén augusztus 5-én startolt az első MCC Feszt, a Mathias Corvinus Collegium egyedülálló tehetséggondozó fesztiválja, ahol több mint 12 ezer látogató fordult meg a három nap alatt. Az eseményen hatalmas érdeklődés övezte Tucker Carlson, világsztár amerikai televíziós műsorvezető előadását, akinek gondolataira sokan voltak kíváncsiak. A háromnapos fesztivál során összesen 106 közéleti előadó, 105 színpadi program és 37 kiállító várta a fesztivál résztvevőit.

Kiemelték, hogy az első MCC Feszt mérföldkő a hazai szórakoztatóipar, a szakmai események és a tehetséggondozás területén, hiszen az érdeklődők eddig még nem találkozhattak olyan rendezvénnyel, ahol ennyi szakmai, közéleti és kulturális program sorakozott volna fel, ahol ennyi külföldi professzor, újságíró, közéleti személyiség tartott volna izgalmas előadást. 

– Az MCC Feszt hihetetlenül színes kínálata, a szakmai események és a nívós könnyűzenei programok harmonikus ötvözete nemcsak a fiatalokat, hanem minden korosztályt vonzott

– tették hozzá.

Továbbá emlékeztetnek arra, hogy a Mathias Corvinus Collegium elkötelezett a fiatal tehetségek gondozásában, előmenetelük támogatásában, így a jól bevált receptet felturbózva, jövőre ennél is magasabbra teszi a lécet: a következő MCC Fesztre látogatók még nívósabb programokra, még ismertebb hazai és nemzetközi előadókra, top magyar együttesekre, fellépőkre számíthatnak.

 A következő MCC Feszt részleteiről hamarosan a fesztivál honlapján olvashatnak. 

Borítókép: 2021-es MCC Feszt (Havran Zoltán/Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.