időjárás 14°C Helga 2023. október 3.
logo

Dopeman: Ha Márki-Zay lesz a miniszterelnök, Magyarországnak vége

Forrás: MANDINER
2022.01.09. 12:50 2022.01.09. 14:48
Dopeman: Ha Márki-Zay lesz a miniszterelnök, Magyarországnak vége

A rapper szerint a baloldali politikusok „egy pedálos kisautót tudnának legfeljebb elkormányozni” – olvasható a Mandiner cikkében.

„Már az elején is nagyon keménynek találtam a miniszterelnök-jelölt úrnak a megnyilvánulásait. Azt se tudom, hogy engedhették meg, hogy az előválasztáson nyerhessen” – fogalmaz Dopeman legújabb YouTube-videójában, utalva Márki-Zay Péter legutóbbi atv-s beszélgetésére, valamint újévi köszöntőjére.

Márki-Zay Péter újévi köszöntőjében beszélt arról: nem érti „mitől lett volna több szavazója a Fidesznek most, mint volt 2018-ban”, mert, mint hozzátette, „a Covid miatt is megtizedelt, időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre”.

A videóban Dopeman arról is beszél: 

ha Márki-Zay-t megszavazzák miniszterelnöknek, akkor Magyarországnak vége.

A rapper szerint van egy nagyon jó készsége a baloldal közös miniszterelnök-jelöltjének: bármiért képes elnézést kérni. „Ha kifizették, az fain. De ha ezt zsigerből nyomja, akkor ez nagyon kemény” – szögezi le Dopeman.

– Van még ezeknek egyáltalán szavazójuk? 

– kérdezi a rapper, majd hozzáteszi: „ezek talán egy pedálos kisautót tudnának legfeljebb elkormányozni a szomszéd kertjéig”.

A teljes videót itt tekintheti meg:

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Pityinger László „Dopeman” (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.