Így védi testével Péterfi Judit sajtófőnök Márki-Zayt

Márki-Zay Péter új sajtófőnöke, Péterfi Judit nem engedte, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje a sajtó kérdéseire válaszoljon.

Forrás: MEDIAWORKS–HÍRCENTRUM2022. 01. 05. 16:02
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Márki-Zay Péter új sajtófőnöke, Péterfi Judit nem engedte, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje a sajtó kérdéseire válaszoljon, 

sőt a Mediaworks Hírcentrumának riporterét megpróbálta elráncigálni a politikustól.

Márki-Zaynak több, a Covidban elhunyt idősekre vonatkozó kegyeletsértő megjegyzése is volt a közelmúltban, kedden az összellenzék sajtótájékoztatóján több riporter is szembesíteni szerette volna a kijelentéseivel, azonban Péterfi Judit nem engedte válaszolni a politikust. 

Karácsony Gergely főpolgármester pedig a Mediaworks–Hírcentrum kérdéseire nem volt hajlandó érdemben elárulni, mit gondol Márki-Zay nagy port felvert kijelentéseiről.

Borítókép: Péterfi Judit (Fotó: Mediaworks–Hírcentrum)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.