Információs oldalt indított a Védett Társadalom Alapítvány

Már nemcsak a közösségi médiában, hanem saját internetes oldalán is követhető a Védett társadalom Alapítvány tevékenysége.

Magyar Nemzet
2022. 01. 14. 17:13
Fotó: Éberling András
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyílt társadalom egyre erősebben terjedő eszméje ellen vetten fel a küzdelmet a Védett Társadalom Alapítvány, amelynek tevékenysége eddig elsősorban a közösségi médián keresztül volt könnyen megfigyelhető. Mostantól azonban már saját internetes oldalán is elérhetőek a civil szervezet közleményei. A Vdtablog.hu összegyűjti a korábbi közléseket, és folyamatosan frissül újabb anyagokkal.

„Portálunkon elsősorban munkatársaink, hazai és külföldi tudósítóink anyagait fogjuk publikálni – elemzések, interjúk, szakértői beszélgetések formájában. A saját készítésű videóinkban pedig korábbról ismert – közben megszűnt – műsorokkal, valamint a média világában köztiszteletnek örvendő kollégákkal és szakértőkkel is találkozhatnak. Természetesen várjuk a fogalmazni tudó és a témáinkhoz kapcsolódni akaró követőink írásait is. Arra törekszünk, hogy olyan információt közvetítsünk, melyet máshol nem, vagy csak részben ismerhetnek meg mindazok, akik figyelemmel követik a munkásságunkat” – közölte Facebook-oldalán a szervezet.

Borítókép: Földi László, az alapítvány kuratóriumának elnöke (Fotó: Éberling András)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.