időjárás 3°C Andor , András 2022. november 30.
logo

Január 17-én elstartol a Sportrádió

Forrás: Mediaworks
2022.01.07. 08:24 2022.01.07. 09:10
Január 17-én elstartol a Sportrádió

Január 17-én új rádióállomás szólal meg a Budapesten és környékén fogható 105,9 MHz-es frekvencián, valamint a leglátogatottabb magyar sportportálon, a Nemzetisport.hu oldalon. Magyarország első és egyetlen sportrádiója a testmozgás, a játék, az egészséges életmód, a siker, a küzdelem, a fair play, a hazaszeretet és az összetartozás jegyében minden „sportos” témában hallatja a hangját. Az új adóhoz tapasztalt, népszerű műsorvezetők, sőt volt sikeres sportolók is csatlakoznak. A magas szakmai színvonalra garancia az is, hogy a Sportrádió a Nemzeti Sport szakmai tudására, kapcsolatrendszerére, minden jelentős hazai és nemzetközi eseményen jelen lévő tudósítói hálózatára is épít.

A tematikus rádióállomás a sportot szeretők roppant széles rétegét szólítja meg. A híreken, eredményeken és helyszíni tudósításokon túl, rendszeres vendég lesz a Sportrádióban a magyar sport számos ismert bajnoka, háttér- és magazinműsorokban igyekeznek műsorvezetőink és szakértő vendégeik kitárgyalni mindent, ami a szurkolókat, hallgatókat érdekelheti.

A Sportrádió műsorvezető gárdája olyan kitűnő újságírókból, rádiósokból, a sportban is jól ismert és közkedvelt egyéniségekből áll, mint a – többek között a Formula–1 hangjaként – országos népszerűségre szert tevő Szujó Zoltán, a több rádióállomásnál is a hallgatók kedvencévé vált Szegő Tibor, a rádiósként is rutinos és kedvelt Harsányi Levente, de csatlakozik a csapathoz mások mellett az olimpiai bajnok Risztov Éva, valamint az ugyancsak korábbi olimpiai résztvevő, televíziós és rádiós műsorvezetőként egyaránt sikeres Csisztu Zsuzsa, a Mandiner sportrovatvezetője. 

Egy igazi sportrádiós legenda is érkezik Török László, valamint a megannyi nagyszerű közvetítéséről is ismert Lantos Gábor, az Origó sportrovatvezetője személyében.

A hallgatókat színes, humorral és sporttal átitatott, informatív reggeli műsor ébreszti a 105,9 MHz-en. Délelőtt zenei maraton, napközben információs műsor, délutántól egészen késő estig pedig a napi sporteseményekre épülő, helyszíni kapcsolásokkal tarkított, de tematikus tartalmakkal is kiegészülő műsorfolyam várja a Sportrádiót hallgatókat.

– A magyar sportcsalád és a sportújságíró szakma nagy és régi vágya teljesül azzal, hogy megszólal hazánk első és egyetlen tematikus sportrádiója. Az természetes, hogy a Sportrádió otthona az Nso.hu lesz és a kölcsönösen előnyös együttműködésben a Nemzeti Sport szakértői, tudósítói, információi a rádióműsorok szakmai színvonalát is emelik majd

– jelentette ki az együttműködésről szólva Ballai Attila, a Mediaworks Hungary sportfőigazgatója.

– Az alapítókkal, szerkesztőkkel hiszünk abban, hogy a sport maga az élet, és a nagy bajnokok, világra szóló magyar sikerek példája, üzenete mindenkit megérint

– mondta el Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetsége elnöke, a Nemzeti Sport főszerkesztője, a Sportrádió tulajdonosa. – Hatalmas lehetőség, hogy a Sportrádió szól majd a Nemzetisport.hu-n, de legalább ennyire fontos, hogy a 105,9 MHz-es frekvencián is hallhatók lesznek a műsoraink. Vobeczky Zoltán főszerkesztő alapos előkészítő munkája és a Mediaworks vezetőinek megtisztelő bizalma révén fantasztikus stábbal, nagy lendülettel indítjuk el a Sportrádiót, amely meggyőződésünk szerint hiánypótló a hazai médiapiacon.

Sportrádió. A győztesek hangja!

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.