Németh Sándor: Tavasszal eldől a magyarok számára legnagyobb kérdés

A választás tétje a Hit Gyülekezete vezető lelkésze szerint az, hogy a globalisták kezébe kerül az államhatalom vagy megmarad azoknál, akik az itt élő polgárok javára és érdekében használják azt – írja cikkében a Mandiner.

Forrás: mandiner.hu2022. 01. 05. 8:53
NÉMETH Sándor
Budapest, 2020. július 24. Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetõ lelkésze a kormány és az egyház között létrejött új, átfogó szerzõdés aláírásán a Karmelita kolostorban 2020. július 24-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze újévi üzenetében beszélt többek között arról, mi lesz a 2022-es választás tétje.

Meg vagyok róla győződve, hogy a legnagyobb kérdés ma a magyarok számára az, vajon tavasszal kinek a kezébe kerül az állam irányítása?

– fogalmazott.

A választás tétje Németh Sándor szerint az, hogy vagy „a globalisták hazai képviselői, aktivistái kezébe kerül az államhatalom – itt mind a három ágazatára gondolok – irányítása, és Magyarországon gyors fölzárkózás indul el a törvénytelen, természetellenes törvénykezésben, hogy utolérjék, fölzárkózzanak a nyugati világhoz? Vagy pedig az államhatalmat továbbra sem a globalisták érdekeire fogják felhasználni tavasztól, hanem az itteni állampolgárok javaira és érdekeire használják föl? Óriási különbség van a kettő között.” 

A lelkész ezt olyan súlyos kérdésnek nevezte, amilyen 

talán nem is volt még a magyar történelemben.

A teljes üzenetet meghallgathatja itt: 

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Borítókép: Németh Sándor (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.