Újabb botrány borzolja a kedélyeket a baloldali vezetésű Miskolcon

A Fideszt felháborítja, hogy luxusautók beszerzésére van pénz, de a tömegközlekedés színvonalának javítására nincs.

2022. 01. 21. 12:45
Fidesz frakcióvezető sajtótájékoztató Forrás: Fidesz Miskolc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Számtalanszor hívtuk már fel a miskolciak figyelmét az elmúlt két és fél évben arra, hogy a baloldali városvezetés minden területen sorozatosan bizonyítja alkalmatlanságát, az egyik legmegdöbbentőbb azonban a mostani eset

– mondta el pénteki sajtótájékoztatóján a miskolci Fidesz-frakció vezetője.

Nagy Ákos kiemelte: miközben a baloldal folyamatosan hangoztatja, hogy nincs pénz, mert a kormány vagy az előző városvezetés elvette, azt látjuk, hogy 25 millió forintos vadonatúj, lesötétített luxusbusz szállítja a város polgármesterét, és csaknem tízmillió forintos szintén új, extrákkal felszerelt személyautót szerez be a közlekedési vállalat. – A miskolciak eközben fél órákat, órákat várnak fagyoskodva a buszokra, tömött járatokon kénytelenek utazni a járványhelyzetben, ahol esélyük sincs arra, hogy megtartsák a másfél méteres távolságot, és a megállókban sok esetben rendszertelenül működik a digitális kijelzőrendszer is – hangsúlyozta a kormánypárti politikus. A fideszes frakcióvezető kiemelte:k övetelik, hogy a 23 millió forintért budapesti cégekkel átnézetett menetrendi anyag tartalmát hozzák végre nyilvánosságra, hogy minden miskolci láthassa, az ő pénzükből miért nem járnak időben a buszok és a villamosok.

Felszólítjuk a baloldali városvezetést és a baloldal jelöltjét támogató Veres Pál polgármestert, hogy ne a miskolciak kárára és a maguk javára szerezzenek be luxus közlekedési eszközöket, hanem tegyék végre rendbe a káoszos tömegközlekedést, és ezt a pénzt járatsűrítésre vagy pedig a járatokon dolgozók bérkiegészítésére fordítsák!

– mutatott rá Nagy Ákos. Szavai szerint a baloldal semmibe veszi a miskolciak jóérzését, akik egy élhető várost és normális tömegközlekedést szeretnének. – Miskolcnak áprilisban újra előre kell mennie és nem hátra! – fűzte hozzá.

Borítókép: Nagy Ákos (Forrás: Fidesz Miskolc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.