Viharos szélre és esőre kell számítani

A gyakran változó felhőzet mellett többórás napsütés elsősorban az északi megyékben lehet a délután során, de rövidebb időszakokra másutt is kisüthet a nap – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Forrás: MET.HU2022. 01. 03. 8:30
Debrecen, 2021. január 25. Esernyõjét fogja egy nõ Debrecenben, az erõs széllel kísért havas esõben 2021. január 25-én. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Helyenként kialakulhat kisebb eső, zápor. A nyugatira forduló szél északon megerősödik, másutt mérsékelt vagy élénk lesz a légmozgás. 

A legmagasabb nappali hőmérséklet 8, 15, a késő esti 2, 8 fok között valószínű.

Fotó: met.hu

 

Napközben az északi megyékben helyenként viharossá fokozódhat (~60-70 km/h) az északnyugati szél, a hegyekben 80 km/h-t meghaladó széllökések is előfordulhatnak. 

A előrejelzés szerint délutántól fokozatosan mérséklődik a légmozgás.

Borítókép: esernyőjét fogja egy nő Debrecenben, az erős széllel kísért havas esőben 2021. január 25-én (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.