A baloldalon még reménykednek, hogy Márki-Zay tényleg azt mondja, amit mondani akar

Miután Márki-Zay Péter bejelentette, hogy az ellenzéki összefogás a fasisztákat és a kommunistákat is képviseli, kínos magyarázkodásba kezdett és azzal védekezett, hogy valami teljesen mást akart mondani.

Forrás: Mediaworks-Hírcentrum2022. 02. 17. 22:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje csütörtökön, évértékelő beszédet mondott, a Mediaworks-Hírcentrum pedig a helyszínen kérdezte a politikusokat az ominózus kijelentésről. 

Természetesen mindenki tagadta, hogy Márki-Zay valóban azt mondta volna, amit mondott. 

Arató Gergely, DK-s politikus szerint Márki-Zay Péter általában azt mondja, amit gondol és teljesen világosan fogalmazott.

Tüttő Kata szocialista főpolgármester-helyettes bizakodva érkezett az évértékelőre, és a sértegetést már eltanulta a baloldali jelölttől.

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Zaol.hu/Mediaworks/Pezzetta Umberto)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.