A háború elől menekülőket használja pénzgyűjtésre Márki-Zay Péter

Egészen döbbenetes lépésre szánta el magát Márki-Zay Péter. A baloldal miniszterelnök-jelöltje a háború elől menekülő kárpátaljai magyarokat használja fel, hogy vélhetően a saját politikai kampányára pénzt gyűjtsön – olvasható a Hirado.hu cikkében.

Forrás: Hirado.hu2022. 02. 28. 21:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb Facebook-bejegyzéssel jelentkezett Márki-Zay Péter, melyben a baloldal miniszterelnök-jelöltje elmondja, hogy szívszorító számára látni a menekültek áradatát, ezért arra kéri a követőit, hogy adományozzanak a háború által sújtott kárpátaljai magyarok és ukránok számára.

Mint írja, „minden támogatást, amit a szöveg végén található oldalon keresztül küldenek nekünk, olyan civil szervezeteknek juttatunk el, amelyek segítik a háború által sújtott embereket, legyenek magyar nemzetiségűek vagy ukránok.”

Ez önmagában még becsülendő is lehetne, de a bejegyzés végén található link egy olyan oldalra visz, ahol a háború elől menekülők helyett Márki-Zay Pétert, az egységes ellenzék miniszterelnök-jelöltjét lehet különböző összegekkel támogatni.

Az oldal szerint a hozzájárulást a baloldal által létrehozott Egységben Magyarországért kapja és a bankkártyás fizetésnél sem lehet semmilyen megjegyzést tenni arra vonatkozóan, hogy a felajánlást kinek szánja az adományozó.

Természetesen nem lehet kizárni, hogy a rendszer valamilyen módon mégis különbséget tud tenni az adományok között, de legalábbis gyanús, hogy az oldal gyakorlatilag tökéletes másolata egy másik felületnek, ahol kimondottan a Márki-Zay sikeréért tenni akarók adhatják le az adományaikat.

Ahogy az a mellékelt képernyőmentéseken is látszik, a két oldal webcíme között mindössze az egyiknek a végére biggyesztett 2-es szám a különbség, és mindkét URL-ben szerepel a „tamogasd-marki-zay-petert-az-egyseges-ellenzek-miniszterelnok-jeloltjet” szöveg.

A két oldal webcíme mindössze az egyiknek a végére biggyesztett 2-es számmal tér el egymástól.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el. 

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.